Zwart wit behang van Hooked on Walls en Eijffinger

Zwart wit behang van Hooked on Walls en Eijffinger

Bij De Verf & Behang Specialist vind je verschillende soorten zwart wit behang. Staat je interieur vol met kleurrijke meubels en wil je wat balans aanbrengen? Door de neutrale kleuren zwart en wit te gebruiken, zorg je voor wat meer rust. 

Zwart wit behang is daarnaast geschikt voor een industrieel of Scandinavisch interieur. In een industrieel interieur wordt veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Door hout te combineren met zwart wit behang, maak je de industriële look helemaal af. In een Scandinavisch interieur worden veelal lichte, neutrale kleuren gebruikt. Door te kiezen voor wit behang met een dunne zwarte lijn, voegt dit veel toe aan je interieur. 

Hoe breng je zwart wit behang aan?

Zwart wit behang aanbrengen is eenvoudig. In een paar stappen breng je het behang aan op de muur. Zorg allereerst voor een gladde, vlakke ondergrond. Wil je dit testen? Houd dan een vochtige spons tegen de muur. Als de spons veel water absorbeert, kun je de muur voorstrijken met een voorstrijkmiddel.

Lijm de muur vervolgens in met behanglijm van Arte. Maak de papieren rug van de banen behang vochtig met water en laat dit 5 tot 10 minuten inweken. Breng vervolgens het behang aan op de gelijmde muur. 

Neem een kijkje in onze showroom

Wil je, voordat je bestelt, het zwart wit geblokte behang bekijken in het echt? Wij hebben een showroom in hartje Ermelo waar je alle soorten behang kunt bekijken! Wij denken graag met je mee en adviseren je over het beste behang in jouw situatie. Bekijk onze website voor de openingstijden.

10 resultaten

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23320

199,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23345

199,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23365

199,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Missoni Home 01 20002

299,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 14106

199,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 14111

199,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 14131

199,00
(incl. BTW)

Eijffinger Black & Light 356011

69,95
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Delfts blauw behang van KEK Amsterdam

Delfts blauw ontstond aan het einde van de 16e eeuw, als goedkoop alternatief voor het blauwwitte Chinese porselein. Ben je op zoek naar Delfts blauw behang? Bij De Verf & Behang Specialist vind je behang waarmee je jouw keuken helemaal in de Delftse stijl inricht.

Donkergroen behang van Arte, BN Wallcoverings, Elitis

Wil je je interieur vernieuwen en er een natuurlijke oase van maken? Kies dan voor donkergroen behang in combinatie met tropische planten en natuurlijke materialen zoals hout, bamboe en riet.