Elitis Natives behangrollen

8 resultaten

Elitis Natives VP 625 01

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives VP 625 02

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives VP 625 04

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives VP 625 05

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives VP 625 06

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives VP 625 10

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives VP 625 23

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives VP 625 26

183,00
(incl. BTW)

Elitis Natives: gedessineerd vachtbehang

Het Franse behangmerk Elitis staat bekend om het creëren van diverse collecties vachtbehang. Vachtbehang beschikt over een prachtige structuur en biedt een interessante aanblik door het gebruik van dierenhaar. Met andere woorden: dit behang is bijzonder aaibaar en intrigeert elke dag weer! Bijzonder aan deze collectie is dat Elitis er enkele varianten met dessin aan heeft toegevoegd. Zo komt je Elitis vachtbehang nog meer tot leven. Natuurlijk bestel je jouw Elitis Natives vachtbehang bij de Verf- en Behangspecialist. We bieden je ruime keuze in bijzonder en exclusief behang, gemaakt van natuurlijke materialen.

Elitis Natives Maori en Veracruz

De collectie Elitis Natives bestaat uit drie varianten: Elitis Natives Maori, Elitis Natives Veracruz en een effen versie: Elitis Natives Movida. De variant ‘Maori’ laat herkenbare Maori-motieven zien, met speelse lijnen en stippen. Met ‘Veracruz’ haal je minstens zulke bijzondere wandbekleding in huis. Dit behang is duidelijk geïnspireerd op koeienvacht. Verkrijgbaar in verrassend groen en traditioneel bruin met wit.

Elitis Natives Movida

Wie liever vachtbehang zonder dessin aanbrengt kiest voor Elitis Natives Movida. Dit vachtbehang is verkrijgbaar in allerhande kleuren, van koele wit- en blauwtinten tot warm groen, oranje en roze. Wil je een variant met dessin combineren met effen vachtbehang? Dan is Elitis Natives Movida de ideale wandbekleding om te combineren, bijvoorbeeld met de andere versies uit deze collectie of met Elitis Indomptee vachtbehang. Vachtbehang zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer en kan uitstekend worden toegepast in de slaapkamer of woonkamer.

Vachtbehang aanbrengen

Elitis Natives is voorzien van een stevige achterzijde, die je goed aan kunt brengen op je wand. Voor optimale verwerking raden we je aan professioneel gereedschap te gebruiken, zoals Arte Clearpro behanglijm en de juiste rollers. Ook die bestel je voordelig bij de Verf- en Behangspecialist. Meer weten over het aanbrengen van vachtbehang? Of wil je advies over het combineren van diverse wandbekleding? Onze medewerkers staan voor je klaar. Kom langs in de showroom in Ermelo of bestel jouw favoriete behang vandaag nog online.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen