Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen over onze producten of je bestelling? Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Liever direct contact? Bel 0341 493 575 (ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u)

Al bij een order vanaf € 100,00 vervallen de verzendkosten!

Kies je ervoor om je pakket bij ons in de winkel in Ermelo op te halen dan vervallen de verzendkosten uiteraard ook! Heb je een order samengesteld die door de brievenbus past, dan zijn de verzendkosten € 4,95. Voor overige zendingen geldt een verzendtarief van € 6,95. 

Ben je overdag niet thuis of vind je het handiger om je bestelling zelf af te halen? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Plus of één van de talloze andere aangesloten winkels.

De voordelen van PakjeGemak op een rij:

  • Je hoeft niet thuis te blijven voor het in ontvangst nemen van je bestelling.
  • Je kiest zelf op welke locatie je het pakket wilt afhalen.
  • Er zijn ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland.

Bij een order vanaf € 100,00 vervallen de verzendkosten! Voor kleinere orders geldt het PakjeGemak-tarief van € 6,95.

Als je in het bestelscherm kiest voor afhalen in de winkel in Ermelo dan worden er geen verzendkosten berekend. In de volgende stap betaal je de order online en ontvang je de orderbevestiging. Wij gaan dan aan de slag met je order en sturen je een e-mail als het pakket voor je klaarstaat om af te halen.

Onze Vlaamse klanten ontvangen hun order vaak net zo snel als onze Nederlandse klanten. Regelmatig verzenden we naar Duitsland en Frankrijk. Daarnaast zijn ook andere landen (binnen en buiten de EU) te selecteren op de bestelpagina. Het verzendtarief wordt automatisch getoond. Mocht het land van je keuze niet actief zijn, neem dan contact met ons op zodat we dit voor je kunnen instellen. 

Ja, dit kan. Je kunt bij het uitchecken kiezen voor afhalen, dan zorgen wij dat je bestelling klaarligt bij ons in de winkel in Ermelo. Ons adres is Stationsstraat 75, 3851 NB Ermelo.

Je krijgt een mail van ons als het voor je klaarligt!

De behangstalen komen direct van de fabrikant naar jou toe. Aangezien de fabrikanten ook in het buitenland gevestigd zijn, kan het een paar dagen duren tot jij de behangstalen ontvangt. Houd daarom rekening met een levertijd van 5 tot 10 werkdagen.

Het behang komt meestal direct van de fabrikant naar jou toe. Aangezien de fabrikanten ook in het buitenland gevestigd zijn, kan het een paar dagen duren tot jij het behang ontvangt. Houd er rekening mee dat de levertijd in sommige gevallen 5 tot 10 werkdagen kan zijn. Meestal ontvang je je behang na 2 werkdagen al. Je kunt altijd even contact met ons opnemen voor specifieke levertijden.

Wij kunnen naar elk land leveren. Ondervind je problemen bij het ingeven van een verzendadres in het buitenland? Neem dan even contact met ons op.