Behang & Wandbekleding Eijffinger Behang


Het mooiste Eijffinger behang voor jouw interieur

Wie alle collecties Eijffinger behang ziet, weet dat er ontzettend veel variatie mogelijk is. Of je nu houdt van bloempatronen, geometrische figuren, diepe kleuren of subtiele tinten, Eijffinger heeft het allemaal. En het mooiste is, al het Eijffinger behang wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Dat betekent dat je stevig en kleurecht behang in huis haalt, waar je nog jaren plezier van hebt.

Keuzemogelijkheden Eijffinger behang

Bij de Verf- en Behangspecialist vind je acht collecties Eijffinger behang, waaronder Pip Studio 5, Enso en Skin behang. Met Pip Studio 5 haal je de bekende Pip Studio ontwerpen in huis: vrolijk, kleurrijk en bloemig. Eijffinger Enso op de muur biedt je juist een rustgevende omgeving, met diepe, donkere kleuren en voorstellingen die gebaseerd zijn op natuurlijke materialen. Met Skin behang kun je een dierenvacht of heus dierenvel op je muur aanbrengen, net echt!

Eijffinger behang en andere merken

Hét voordeel van de Verf- en Behangspecialist is dat je kunt kiezen uit een groot aantal collecties van topmerken. Niet alleen Eijffinger, maar ook Arte, BN Wallcoverings of Elitis. Je combineert zo verrassend eenvoudig de mooiste behangvarianten uit verschillende collecties. Onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van een mooi kleurenpalet en kunnen je advies geven over de verwerking van jouw behang. Daarnaast vind je ook hoogwaardige muurverf, zodat je alles in huis kunt halen voor een nieuwe muur bij jou thuis.

Eijffinger behang aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België