Arte Paleo wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
41 resultaten

Arte Paleo Latus 50511

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50501

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50502

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50503

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50504

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50505

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50506

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50507

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50508

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50509

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50510

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50519

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50517

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50518

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo Latus 50516

29,00
(incl. BTW)

Arte Paleo

Arte haalt inspiratie uit alle culturen van de wereld. Geen verrassing dat de ontwerpers van Arte wandbekleding met ‘quill-effect’ ontwierpen waarin geometrische patronen die de oude Indianen al toepasten terug te vinden zijn. Behang met een duidelijke structuur door gebruik van reliëfinkt, in diverse kleuren en dessins.

Arte Paleo Empire

Geometrische patronen zoals de oude Indianen ze al maakten. Die dessins zijn het uitgangspunt voor Arte Paleo Empire. Gemaakt met reliëfinkt op imitatieraffia en katoen. Verkrijgbaar in vijf kleurvarianten. Staat mooi met ander textiel in je inrichting, zoals kussens, kleden en gordijnen in dezelfde of bijpassende kleuren. Wees niet bang meerdere prints door elkaar te gebruiken. Of pas Arte Paleo Empire toe voor het maken van een statement in je moderne inrichting.

Arte Paleo Civilia

Arte Paleo Civilia laat net als Arte Paleo Empire geometrische patronen zien op textiel. De mix van imitatieraffia en katoen is bij Arte Paleo Civilia zo aangebracht dat je grillige lijnen krijgt. Dit behang vormt een geometrische, speelse en warme aanvulling op je interieur. Verkrijgbaar in vijf kleuren.

Arte Paleo Copan

Van dichtbij is dit behang al intrigerend genoeg. Je ziet een fijne, bobbelige structuur waarin allerlei kleuren zijn verwerkt. Doe je een paar stappen terug? Dan zie je een wand met kleurig geometrisch patroon van ruiten. In blauw-, rood- en bruintinten.

Arte Paleo Tribu

Arte Paleo Tribu lijkt op Arte Paleo Copan, maar laat een drukker en verfijnder patroon zien. Voor liefhebbers van geometrische patronen in kleur. In drie kleurvarianten verkrijgbaar. Intrigerend en elke dag verrassend.

Arte Paleo Strata

Deze variant is uitgevoerd in neutrale, minerale tinten: lichtblauw, grijs en ecru. Toch is deze wandbekleding allesbehalve saai. Wie goed kijkt ziet cirkels en ovalen, aangebracht met de kenmerkende reliëfinkt die Arte gebruikt in deze collectie.

Arte Paleo Latus

Voor Arte Paleo Latus gebruikte arte zijdeachtige materialen. In 23 kleuren die een rustige, natuurlijke uitstraling aan je wanden geven. Ideaal als effen tegenhanger van een van de varianten met print uit deze collectie.

Strak op de muur

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen