Arte Moooi Extinct Tokyo Blue wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
15 resultaten

Moooi Tokyo Blue Indigo Macaque MO3000

299,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Indigo Macaque MO3001

299,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Lucky O's MO3040

169,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Lucky O's MO3041

169,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Lucky O's MO3042

169,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Lucky O's MO3043

165,37
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue MO3010

159,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue MO3011

159,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue MO3012

159,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Shoji Blossom MO3030

369,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Shoji Blossom MO3031

369,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Shoji Blossom MO3032

369,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Tie Tami MO3020

249,00
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Tie Tami MO3021

249,11
(incl. BTW)

Moooi Tokyo Blue Tie Tami MO3022

249,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Wallcovering Extinct Tokyo Blue

Met Arte Moooi Wallcovering Extinct Tokyo Blue creëer je een unieke en exclusieve look thuis, bijvoorbeeld in je hal, woonkamer of slaapkamer. Deze Arte behangcollectie omvat alles wat je van een collectie geïnspireerd op Tokyo zou verwachten: mysterieuze prints, geometrische figuren en exotische bloemen. Je hebt dus meer dan genoeg keuze in deze allesbehalve standaard collectie, gemaakt met denim en vervilte wol op vliesbehang.

Prints Arte Moooi Wallcovering Extinct Tokyo Blue

Je zult geen standaard prints terugvinden in de Arte Moooi Wallcovering Extinct Tokyo Blue collectie. Je ziet wel behang geïnspireerd op fijn houtsnijwerk terug, zoals Moooi Tokyo Blue Indigo Macaque, of het intrigerende Moooi Tokyo Blue Rendezvous Tokyo Blue, waarin zowel bloempatronen als denim verwerkt zijn. Ten slotte kun je ook het authentieke Japan in huis halen met Shoji-prints of een patroon dat aan de Tatami-mat doet denken, met Moooi Tokyo Blue Shoji of Moooi Tokyo Blue Tie Tami.

Arte Moooi Wallcovering Extinct Tokyo Blue thuis aanbrengen

Alle behangvarianten uit deze collectie zijn zeer expressief en bevatten donkere tinten. Daarmee zijn ze zeer geschikt als achterwand in een slaapkamer of voor het bekleden van één of meerdere wanden in je hal of woonkamer. Combineer met een effen behang, zoals Arte Atelier, of ga voor een gedurfde combinatie met Arte Lincrusta. Niet zeker welk behang of welke verf bij jouw favoriete Arte Moooi Wallcovering Extinct Tokyo Blue behang past? Kom dan naar de showroom in Ermelo en laat je adviseren. Bekijk de honderden behangrollen in ons assortiment of blader eenvoudig door het aanbod online.

Tips voor verwerken en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij De Verf en Behang Specialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd in acht banen die samen het complete tafereel laten zien na aanbrengen.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen