Verfproducten


Topkwaliteit verfproducten voor thuis

Een professioneel resultaat boeken terwijl je zelf je muren schildert? Dat doe je met de topkwaliteit verfproducten die verkrijgbaar zijn bij De Verf en Behang Specialist. Met verf van Sikkens, Sigma Coatings, Koopmans Verf en de vele andere verfmerken bereik je een superstrak resultaat zonder te veel te betalen voor je verf en benodigdheden.

Ruime keuze in verfmerken

Bij De Verf en Behang Specialist vind je maar liefst negen hoogwaardige verfmerken waarmee jij je woning van binnen en van buiten, van een nieuwe laag verf voorziet. Kies bijvoorbeeld voor Sikkens Rubbol SB buitenlak, Tenco Steigerhoutbeits of de bijzondere verfsooften van Stoopen en Meeus. Met al deze verftypen zorg je voor een strakke, vlekkeloze afwerking van hout, metaal of steen.

Online verfproducten bestellen

Bij De Verf en Behang Specialist bestel je heel eenvoudig online wat je nodig hebt. Je bladert moeiteloos door ons assortiment en maakt je keuze uit verftypen en -merken. Heb je hulp nodig bij je keuze of wil je graag advies over de verwerking van jouw verf? Neem dan contact op met De Verf en Behang Specialist. Of kom langs in onze showroom in Ermelo. Onze deskundige medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van verf, behang en toebehoren voor het aanbrengen van lak en verf.

Schildersbenodigdheden

Met alleen verf ben je natuurlijk nog niet klaar. Je zult ook de juiste schildersbenodigdheden in huis moeten hebben om te kunnen starten met je verfklus. Daarom biedt De Verf en Behang Specialist ook toebehoren aan, waarmee je alle soorten verf en lak op professionele wijze aan kunt brengen. Deze vind je bij Non-Paint, Kwasten, Rollers en Benodigdheden. Je hebt ruime keuze in rollers, kwasten en verfbakken.Daarnaast biedt De Verf en Behang Specialist ook handig gereedschap aan om je klus optimaal voor te bereiden, zoals verfbakken en toebehoren om goed te kunnen meten, afplakken en maskeren. Heb je nog geen toebehoren voor het schilderen in huis? Zorg dan in elk geval voor kwasten, rollers, afplaktape en een verfbak voor je start met schilderen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis
  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België