KEK Amsterdam Engraved Flowers Behangrollen

149 resultaten

KEK Circle XL Engraved flowers BC-065

230,00
(incl. BTW)

KEK Circle XL Engraved flowers BC-068

230,00
(incl. BTW)

KEK Panel XL Engraved flowers BP-015

220,00
(incl. BTW)

KEK Panel XL Engraved flowers BP-032

200,00
(incl. BTW)

KEK Panel XL Engraved flowers BP-037

200,00
(incl. BTW)

KEK Circle Engraved flowers CK-063

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Engraved flowers CK-064

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved flowers CK-065

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved flowers CK-066

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved flowers CK-067

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved flowers CK-068

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved flowers CK-069

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved flowers CK-070

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Goud Behang Engraved Flowers MW-013

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Flowers MW-014

400,00
(incl. BTW)

KEK Amsterdam Engraved Flowers

Veel bloempatronen die je op behang ziet afgebeeld, zijn kleurrijk, lieflijk en vaak tropisch van aard. Niets is minder waard bij KEK Amsterdam Engraved Flowers. Deze bloemen zijn uitsluitend verkrijgbaar in stoer zwart met wit, met fijne lijnen afgebeeld, alsof een ets van een Hollandse Meester rechtstreeks is aangebracht op jouw muur. Verkrijgbaar in maar liefst 60 verschillende varianten! Je bestelt dit behang in wandvullend formaat of losse vellen, in ronde of rechthoekige vorm. Zo heb je extra vrijheid bij het aanbrengen in huis.

KEK Amsterdam Engraved Flowers: wilde natuur

De bloemen en planten die je aantreft op dit behang lijken rechtstreeks uit de natuur te komen. Geen lieflijke vogels of vlinders, maar echte, robuuste bloemen. Voor een stoer interieur dat een basis in zwart-wit nodig heeft. De uitbundige afbeeldingen zijn intens maar niet overweldigend. Kleur is immers niet aanwezig, dus kun je dit naar hartenlust laten terugkomen in de rest van je inrichting. Kies bij voorkeur één of twee basiskleuren die dit behang aanvullen, zoals groen of roze.

KEK Amsterdam Engraved Flowers: romantisch

Een tikje romantiek mocht in deze KEK Amsterdam collectie niet ontbreken. Dat vind je terug op het cirkelbehang, waarop klassieke vazen met een uitbundige hoeveelheid bloemen zijn afgebeeld. Deze losse vellen kun je zelfs over andere wandbekleding heen aanbrengen. Kies bijvoorbeeld voor een effen behang waar je KEK Amsterdam Engraved Flowers behang in ronde vellen op aanbrengt. Doet het goed in een romantisch, klassiek interieur. Ook een mooie blikvanger op een achterwand in een lobby of ontvangstruimte.

KEK Amsterdam biedt meer behangcollecties aan waarbij van hetzelfde principe gebruik wordt gemaakt. Je vindt onder andere gegraveerde wolken of complete landschappen in het assortiment KEK Amsterdam. Natuurlijk is deze wandbekleding verkrijgbaar bij de Verf- & Behangspecialist, net als andere topmerken zoals Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked On Walls. Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken en combineren van jouw nieuwe wandbekleding.

Tips voor thuis aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen