Elitis behang outlet

De Verf & Behang Specialist is de plek waar je moet zijn om Elitis behang te kopen. Met een breed assortiment, vaste lage prijzen en klantvriendelijke service weet je zeker dat het leuk is om Elitis behang te kopen voor een vaste lage prijs.

Wil je gewoon even kijken in ons assortiment van Elitis behang? Dat kan heel goed in onze webshop. Ook is het mogelijk om onze winkel in Ermelo te bezoeken zodat je het Elitis behang kunt bewonderen en aanraken. Voor een advies op maat kun je ook zeker langskomen.

De volledige collectie met Elitis behang bekijken?

Klik hier voor de hele Elitis collectie

producten

Elitis Eldorado Belize VP 89014

255,00
(incl. BTW)

Elitis Eldorado Belize VP 89001

255,00
(incl. BTW)

Populair Elitis behang: bekijk het in onze online outlet

Weet jij al welk Elitis behang jij wilt shoppen? Ga je voor het Elitis behang met een krokodillenleer of ga je voor behang met een structuur van hout? Om je een klein beetje op gang te helpen leggen wij graag uit welke soorten Elitis behang je allemaal kan vinden in onze online shop:

Elitis Croco: ga voor een stoer behang met sterk reliëf

De Elitis Croco collectie is gebaseerd op krokodillenleer. Dit zorgt voor een heel levendig en stoere uitstraling van de ruimte waarin het hangt. Dit stoere krokodillenbehang is beschikbaar in hele fraaie kleuren die je leefomgeving een unieke impuls geven. Het Elitis Big Croco behang is zeer stevig met een zware papieren rug.

Elitis Glass: behang met schitterende patronen van mozaïek

De Elitis Glass collectie is glashelder: schitterend behang met unieke vormen van mozaïek. Deze structuur is uitermate geschikt voor grote ruimtes zoals restaurants, winkels en hotels. In deze collectie vind je naast een vast patroon ook een unieke patronen terug met bijvoorbeeld bloemen.

Elitis Eldorado: ruw en natuurlijk behang

Ga je voor een meer ruwe uitstraling? Dan is de Elitis Eldorado collectie voor jou gemaakt! Het behang in deze collectie is gemaakt op basis van natuurlijke en ruwe materialen. Met unieke patronen en vinyl heeft dit behang een schitterende structuur.

Elitis Indomptee: zacht en fijn behang

Behang uit de Elitis Indomptee collectie heeft een bijzonder reliëf waardoor het behang tot leven komt. De kleuren, fijne nuances en kleurcombinaties geven de muren een aaibaar karakter. Dit behang is een echte blikkenvanger voor het interieur in je woning of pand.

Ga je voor warmte? Dan mag je de Elitis Memoires collectie niet overslaan

De Elitis Memoires collectie is erg geliefd onder consumenten en de zakelijke markt. Dit populaire behang heeft een unieke vachtstructuur. De diverse ontwerpen geven een warm gevoel. In de Elitis Memoires collectie vindt je de vachtstructuren van zebra’s, panters en tijgers terug. Waan jezelf op de Afrikaanse savanne!

Haal Oosterse tinten in huis met de Elitis Parade

Altijd al fan geweest van de Oosterse sferen? En spreekt mozaïek je aan? Dan is de Elitis Parade collectie zeker de moeite waard om te bekijken. De collectie bestaat uit vinyl behangpapier die vol eigenzinnige patronen zitten. Deze collectie kenmerkt zich met subtiele accenten van goud en zilver, de fleurige decoraties en indrukwekkende diepe kleuren. 

Over Verf & Behang Specialist: de online Elitis behang outlet

De Verf & Behang Specialist is één van de twee webwinkels van VBS Geurt Jansen. In onze webshop vind je prachtige wandbekleding- en behangcollecties van toonaangevende merken zoals Arte en Elitis. Met een breed assortiment en directe levering uit de behangfabriek hebben we al veel consumenten blij mogen maken met bijzonder behang.

  • Veilig betalen: iDeal, Paypal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75
  • Vaste lage prijzen