Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen over onze producten of je bestelling? Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Liever direct contact? Bel 0341 493 575 (ma 13:30-17:30; di-vr 9:00-17:30; za 9:00-17:00u)

De Nederlandse banken ontwikkelden speciaal voor online aankopen dit veilige betaalsysteem. iDEAL is een zeer vertrouwde en daarnaast ook de meest gebruikte online betaalmethode in Nederland. Met iDEAL maak je vanuit de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank de betaling in orde. iDEAL-transacties bij De Verf & Behang Specialist lopen via het platform van Mollie.

Betalen met je e-mailadres kan met PayPal, ook internationaal. Selecteer PayPal bij het afrekenen en je wordt gevraagd in te loggen op je PayPal-rekening om de betaling te bevestigen. PayPal-transacties bij De Verf & Behang Specialist lopen via het platform van Mollie.

We ondersteunen ook PayPal One Touch, daarmee kun je op elke browser, op elk apparaat en op elk besturingssysteem ingelogd blijven. Eenmaal geactiveerd is het niet meer nodig om je PayPal-gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren, je betalingen gaan dus razendsnel, ook met je mobiele device. Je bent nog steeds gedekt door PayPal's eersteklas fraudedetectie: PayPal-transacties worden dag en nacht gecontroleerd op verdachte activiteiten.

Voor onze klanten met een Belgische bankrekening is het mogelijk te betalen met BanContact. Net als bij iDEAL maak je vanuit de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank de betaling in orde. BanContact-transacties bij De Verf & Behang Specialist lopen via het platform van Mollie.

Wil je een zakelijke order plaatsen dan heb je de mogelijkheid om je bestelling te plaatsen en naast de andere betaalopties te kiezen voor Betalen op factuur. Vervolgens kun je het factuurbedrag overmaken op onze bankrekening. Zodra de betaling is bijgeschreven op onze rekening verwerken we je order en wordt het pakket klaargemaakt voor verzending.

De Verf & Behang Specialist  |  VBS Geurt Jansen

IBAN:  NL03RABO0317767151  |  BIC: RABONL2U