Marmer behang van KEK Amsterdam

Wil je wel die marmer look in huis halen zonder kostbaar marmer te hoeven kopen en plaatsen? Marmer behang is de ideale oplossing! Hiermee creëer je snel een luxe en exclusieve look in elke ruimte. De Verf- en Behangspecialist biedt diverse soorten marmer behang aan van verschillende merken. Je kiest voor donkere varianten, traditioneel behang met zwart-wit marmer of een unieke groene versie. Welke stijl je thuis ook wilt creëren, met de Verf- en Behangspecialist haal je altijd het perfecte behang in huis. Gratis bezorgd bij besteding vanaf 100 euro, altijd snel geleverd.

Traditioneel marmer behang

Als je aan marmer denkt, denk je uiteraard aan wit of zwart marmer. Wil je die traditionele look in huis halen? Dan heb je meerdere opties. KEK Amsterdam heeft meerdere versies marmer behang in de KEK Marble collectie. Deze handige vellen breng je heel eenvoudig aan. Of je kiest voor een exclusieve en eclectische variant met Arte Materials Wallpaper by Piet Boon. Hierin vind je zowel wit als zwart marmer in bijzondere tegelvorm.

Kleurrijk marmer

Wil je liever een afwijkende tint in huis? Kies dan voor KEK Amsterdam marmer behang in groentinten! De combinatie van wit met groen of wit met oker zorgt voor een unieke, frisse uitstraling en combineren uitstekend met planten en andere pasteltinten. Zin in een modern en jong interieur? Dan kies je voor dit unieke marmer behang van KEK Amsterdam. Breng deze wandbekleding aan in je woonkamer en combineer met veel wit voor een stralend eindresultaat. Of ga voor kleurrijk groen marmer in je slaapkamer en maak mooie combinatie met goudkleurige woonaccessoires.

Benodigdheden

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

19 resultaten

KEK Marble green 8 sheets WP-550

300,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-blue 8 sheets WP-553

300,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-gold 8 sheets WP-556

300,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-grey 8 sheets WP-559

300,00
(incl. BTW)

KEK Marble black-grey 8 sheets WP-562

300,00
(incl. BTW)

KEK Marble green 6 sheets WP-549

220,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-blue 6 sheets WP-552

220,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-gold 6 sheets WP-555

220,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Blauw behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties blauw behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw blauwe behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.

Vintage en retro behang van Elitis, Arte, Hooked on Walls of BN Wallcoverings

Houd je van de sfeer van een jarenvijftig-, jarenzestig- of jarenzeventiginrichting? Allemaal redenen om op zoek te gaan naar de mooiste vintage designmeubels en woonaccessoires. Maar wat doe je met je muren? De Verf- en Behangspecialist heeft de perfecte oplossing: vintage en retro behang.