Marmer behang

Wil je wel die marmer look in huis halen zonder kostbaar marmer te hoeven kopen en plaatsen? Marmer behang is de ideale oplossing! Hiermee creëer je snel een luxe en exclusieve look in elke ruimte. De Verf- en Behangspecialist biedt diverse soorten marmer behang aan van verschillende merken. Je kiest voor donkere varianten, traditioneel behang met zwart-wit marmer of een unieke groene versie. Welke stijl je thuis ook wilt creëren, met de Verf- en Behangspecialist haal je altijd het perfecte behang in huis. Gratis bezorgd bij besteding vanaf 100 euro, altijd snel geleverd.

Traditioneel marmer behang

Als je aan marmer denkt, denk je uiteraard aan wit of zwart marmer. Wil je die traditionele look in huis halen? Dan heb je meerdere opties. KEK Amsterdam heeft meerdere versies marmer behang in de KEK Marble collectie. Deze handige vellen breng je heel eenvoudig aan. Of je kiest voor een exclusieve en eclectische variant met Arte Materials Wallpaper by Piet Boon. Hierin vind je zowel wit als zwart marmer in bijzondere tegelvorm.

Kleurrijk marmer

Wil je liever een afwijkende tint in huis? Kies dan voor KEK Amsterdam marmer behang in groentinten! De combinatie van wit met groen of wit met oker zorgt voor een unieke, frisse uitstraling en combineren uitstekend met planten en andere pasteltinten. Zin in een modern en jong interieur? Dan kies je voor dit unieke marmer behang van KEK Amsterdam. Breng deze wandbekleding aan in je woonkamer en combineer met veel wit voor een stralend eindresultaat. Of ga voor kleurrijk groen marmer in je slaapkamer en maak mooie combinatie met goudkleurige woonaccessoires.

Benodigdheden

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

14 resultaten

KEK Marble green 4 sheets WP-548

170,00
(incl. BTW)

KEK Marble green 6 sheets WP-549

240,00
(incl. BTW)

KEK Marble green 8 sheets WP-550

320,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-gold 4 sheets WP-554

170,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-gold 6 sheets WP-555

240,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-gold 8 sheets WP-556

320,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-grey 4 sheets WP-557

170,00
(incl. BTW)

KEK Marble white-grey 6 sheets WP-558

240,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Beige behang

Wij bieden je diverse collecties beige behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw beige behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Donkergroen behang

Wij bieden je diverse collecties donkergroen behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw donkergroene behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls eenvoudig online.