Behang & Wandbekleding Elitis Wandbekleding - Panelen


Elitis wandbekleding: coupage en panelen

In de verzameling Elitis wandbekleding in de vorm van coupage en wandpanelen vind je vier mooie collecties voor op de muur, in huis of in zakelijke omgevingen.

Elitis Kandy wandbekleding

Elitis Kandy is bijvoorbeeld een behangsoort die zeer goed bestand is tegen intensief gebruik. Deze wandbekleding is speciaal ontwikkeld voor de utiliteitsmarkt. Daar wordt het veelvuldig toegepast, maar Elitis Kandy is natuurlijk ook gewoon geschikt voor op kantoor of de keuken bij jou thuis. Dit behang heeft een prachtige zijdestructuur, waardoor het alsnog opvalt in elke ruimte. Verkrijgbaar in neutrale tinten, zonder dessin.

Elitis Pop

Met Elitis Pop ga je terug in de tijd. Met deze motieven richt je eenvoudig een moderne woon- of slaapkamer in, met een knipoog naar de jaren zestig. Denk aan speelse, kleurrijke en geometrische figuren die een ambachtelijke uitstraling hebben. Prachtig vliesbehang met brandvertragende kwaliteit.

Elitis Libero

Met Elitis Libero behang breng je een stijlvol en sfeervol accent aan bij jou thuis. De collectie biedt meerdere prachtige blauwtinten en abstracte dessins, geïnspireerd op patronen die je vindt op exotische plekken zoals Borneo, Java en Trinidad. Je kunt dit behang uitstekend toepassen op grote wanden zonder dat je wandbekleding gaat overheersen.

Elitis Wonderland

Met Elitis Wonderland beschik je over de meest bijzondere wandbekleding uit deze verzameling behangsoorten. Deze wandbekleding is gemaakt met kleine siersteentjes of is voorzien van 3D-effect. Als je langs een wand loopt die is bekleed met Elitis Wonderland, krijg je steeds een ander effect te zien. Verkrijgbaar in meerdere varianten en kleuren, ook met kant-dessin.

Wil je deze bijzondere behangsoorten in het echt bekijken? We heten je van harte welkom in onze showroom in Ermelo. Daar geven we je graag advies, bijvoorbeeld over het aanbrengen van Elitis Wonderland wandbekleding, of het combineren van meerdere varianten behang en muurverf.

Jouw Elitis behang goed aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Elitis wandbekleding, coupage of panelen, bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan. Sommige van deze varianten worden geleverd als zelfklevend element. Deze kun je direct aanbrengen op de ondergrond.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct geleverd vanuit de fabriek
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis geleverd vanaf €100 in Nederland en België