Vintage en retro behang

Je wilt je huis graag op originele wijze inrichten, met accessoires en meubels die niemand anders heeft. Of je houdt van de sfeer van een jarenvijftig-, jarenzestig- of jarenzeventiginrichting. Allemaal redenen om op zoek te gaan naar de mooiste vintage designmeubels en woonaccessoires. Maar wat doe je met je muren? De Verf- en Behangspecialist heeft de perfecte oplossing: vintage behang. Hiermee creëer je een sfeervolle, vrolijke inrichting die precies past bij jouw meubilair. Kies voor uniek jarenzeventig vintage behang of ga voor een sixties vibe. Eén ding is zeker: je nieuwe behang met vintage look van de Verf- en Behangspecialist is altijd van zeer hoge kwaliteit. 

Jaren-zestig-look

Wil je de unieke sfeer van een jarenzestigwoning in huis halen? Dan is Arte Atelier dé behangcollectie voor jou. Hierin tref je kleurrijke en geometrische dessins aan die rechtstreeks uit de jaren zestig komen. Kies voor Arte Atelier Cosma, Arte Atelier Odeon of Arte Atelier Plaza voor een optimaal effect. Misschien past Hooked On Walls Paper Craft ook in je nieuwe vintage interieur, net als Hooked On Walls Tinted Tiles. Wie goed zoekt vindt bij elk merk wel een aantal prachtige collecties die je zó op je muur wilt aanbrengen.

Jaren-zeventig-look

Je haalt de jaren 70 in huis met een retro interieur. Hoewel je bij een vintage interieur oude spullen in huis haalt, kies je bij een retro interieur voor nieuwe producten met de look van de jaren 70. Denk aan een toffe ladekast van teak hout. Dat brengt gelijk de retro sfeer in huis.

Retro behang uit de jaren 70 en 80 is de laatste tijd enorm populair. Je geeft een gezellige en authentieke sfeer aan je woon- of slaapkamer met dit behang. De dessins van retro behang brengen je gelijk terug in de tijd.

Kleurrijk behang

Houd je van de esthetiek van de jaren zeventig of tachtig? Ook dan biedt ons assortiment volop keuze. Kies voor kleurrijke geometrische vormen.

Liever een extreem romantisch, vintage Victoriaans behang? Bekijk een deel van onze collectie hieronder. 

Voor een uniek eindresultaat

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

118 resultaten

Staal

3,25
(incl. BTW)

Hooked on Walls Marimekko Volume 05 23321

199,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Moments MO22830

49,00
(incl. BTW)

Elitis Vintage Leather RM79070

229,00
(incl. BTW)

Elitis Pop Kalangut RM89401

121,00
(incl. BTW)

Casamance Karabane- Bogolan 75193988

577,10
(incl. BTW)

Hooked on Walls Boheme BO23050

69,00
(incl. BTW)

Casamance Karabane- Bogolan 75194090

577,10
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Paars behang

Wij bieden je diverse collecties paars behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw paarse behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.

Turquoise behang

Wij bieden je diverse collecties turquoise behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw turquoise behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.