Arte Borneo wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
32 resultaten

Arte Borneo BOA312

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA304

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA306

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA307

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA308

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA309

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA310

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA311

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA316

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA319

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA318

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA317

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA314

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA313

39,00
(incl. BTW)

Arte Borneo BOA303

39,00
(incl. BTW)

Haal het eiland Borneo in huis

Iedereen die het prachtige eiland Borneo bezocht heeft, weet dat het een schitterende omgeving is waar kleuren elkaar in hoog tempo afwisselen. Van de mooie stranden tot de dichtbeboste heuvels en rotsachtige bergpartijen, het eiland herbergt een ongekende samenstelling van flora en fauna. Dit vormt de inspiratie voor de Borneo collectie die je bij de Verf & Behang Specialist kunt bestellen.

Diverse kleuren

De Borneo collectie bestaat uit ruim 30 verschillende soorten behang en panelen, waarbij verschillende motieven en patronen gebruikt zijn. De sfeer van het woud in huis halen? Dan is de BOA101 tot 107 reeks precies wat je zoekt. Verschillende kleuren volgen elkaar op in allerlei abstractie patronen, wat voor een warm en kleurvol interieur zorgt.

Liever wat meer de lichte kant op? Ook daarin biedt de Borneo collectie genoeg variatie en weer tegen andere patronen, die meer horizontaal ingericht zijn. Dit uiteenlopend van lichtgrijs tot rood en tot slot is er nog de subtiele en effen keuze in de collectie, waarbij een vaste kleur de overhand heeft met een licht profiel dat voor een wat afwisselende kleurstelling zorgt. Ook in deze variant zie je kleuren van licht tot donker terug.

De Borneo collectie is divers, gevarieerd en krachtig, wat het tot een kleurrijk geheel maakt.

Maak de juiste keuze

Via onze webshop kun je heel eenvoudig de Borneo collectie tot in detail bekijken en ook gemakkelijk bestellen. Maar als je het liever in werkelijkheid wilt bekijken, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Daarvoor kan je in onze showroom te Ermelo terecht. Hier kunnen we je ook adviseren over alle Borneo varianten en je helpen in het zoeken naar de juiste keuze die bij jouw smaak past. Bekijk hier onze openingstijden en weet dat je ook altijd even contact met ons kan opnemen.

Borneo behang aanbrengen

Op het moment dat je een keuze hebt gemaakt uit de Borneo collectie, dan kun je dat snel en gemakkelijk bij de Verf & Behang Specialist bestellen. Vergeet niet om daarbij ook behanglijm aan te schaffen. Voor deze Borneo collectie gebruik je het beste de Arte Clearpro behanglijm of de Metyl Speciaal, dit met toevoeging van 20% PVA-lijm. Meer weten? Je kunt altijd even contact opnemen met onze specialisten, wij vertellen je graag meer.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen