Arte Aurora wandbekleding

12 resultaten

Arte Aurora 67160

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67161

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67162

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67163

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67164

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67165

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67166

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67167

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67168

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67169

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67170

42,10
(incl. BTW)

Arte Aurora 67171

42,10
(incl. BTW)

Kleurrijk Aurora behang

Simpel, kleurrijk en met een creatief patroon. Zo kan de Aurora collectie van Arte het beste omschreven worden. De Aurora collectie bestaat uit twaalf behangvarianten die allemaal hetzelfde profiel aanhouden, maar van elkaar afwijken in kleuren. Dit loopt uiteen van licht tot vrij donker, waarbij de blauwe, bruine en zwartachtige variant voor een stevige uitstraling zorgen. Het is een kleurrijke collectie die je bij de Verf & Behang Specialist kunt bestellen. 

Het patroon bestaat uit scherfachtige vakken, wat het tot een mooi aangezicht maakt als het behang eenmaal geplaatst is. Deze vakken variëren van elkaar in kleurstelling, waardoor er een creatieve mix van licht en donker ontstaat binnen dezelfde kleurcategorie. Dankzij de variatie in kleuren is er voor vrijwel elk interieur een passende keuze beschikbaar, wat het tot een makkelijk toepasbaar behang maakt. 

Behang met een diepere structuur

Als we het Aurora behang nog wat nader bekijken, zien we dat er in de vakken met lijnen gewerkt wordt, waardoor de expressie beter naar buiten komt qua kleurstelling. Dit duidelijk afgescheiden door de diepere randen die de afbakening van de vakken moeten vormgeven. Het resultaat is dat het Aurora behang zich van alle andere soorten onderscheidt.

Weet ook dat het hier vinyl behang betreft. Dit maakt het zeer duurzaam, geschikt voor de projectmarkt én afwasbaar. Ook is het stootvast, wat wil zeggen dat dit behang niet bij het minste of geringste beschadigt, waardoor je er langdurig van kunt genieten. Ideaal voor ruimtes waarin veel bedrijvigheid is, maar waarin stijl tevens zo belangrijk is. 

Aurora behang aanbrengen

Op het moment dat je het Aurora behang bij de Verf & Behang Specialist aanschaft is het verstandig om er gelijk behanglijm bij te bestellen. Arte heeft als producent en leverancier van het Aurora behang ook specifieke behanglijm ontwikkeld; de Arte Clearpro, die je bij ons kunt bestellen. Liever een ander merk gebruiken? Dat is natuurlijk mogelijk, maar weet wel dat 100% dispersielijm een vereiste is. 

Bekijk de Aurora collectie in onze showroom

Wil je de Aurora behangcollectie goed bekijken vooraleer je deze aanschaft? Niet meer dan logisch, daarvoor kun je bij de Verf & Behang Specialist in de showroom terecht. Hier staan we klaar om je meer te laten zien, zoals de verschillen qua kleuren, en om je natuurlijk van persoonlijk advies te voorzien. Kom je ook snel langs? Bekijk hier onze openingstijden of neem contact met ons op.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen