Arte Tropic Traces Wandbekleding

5 resultaten

Arte Tropic Traces 67530

68,00
(incl. BTW)

Arte Tropic Traces 67531

68,00
(incl. BTW)

Arte Tropic Traces 67532

68,00
(incl. BTW)

Arte Tropic Traces 67533

68,00
(incl. BTW)

Arte Tropic Traces 67534

68,00
(incl. BTW)

ARTE Tropic Traces Contract Behang 

ARTE Tropic Traces contract behang is een extra sterk vinyl behang met een tropisch dessin van blad. Geschikt voor de projectmarkt. Denk aan hotels, restaurants, openbare ruimtes, kantoren, verzorgingstehuizen en nog veel meer. Deze ARTE vinyl muurbekleding werd ontwikkeld voor de projectmarkt en is uiterst duurzaam, stootvast en afwasbaar. 

Ondanks dat het behang speciaal voor de contract markt ontwikkeld is, kunnen consumenten ook het ARTE Tropic Traces contract behang aanschaffen, mocht dat nodig zijn. Handig om toe te passen in een toilet, badkamer, gang of keuken. Daar waar een velours behang van echte stof niet erg praktisch is.

Het ARTE Contract vinyl Tropic Traces behang is verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies hier online of samen met een van onze interieurontwerpers de juiste kleur uit, passend bij uw smaak en interieur. 

Wij adviseren dit behang aan te laten brengen door een professionele, ervaren behanger. Want dit behang dient bij het aanbrengen dubbel te worden doorgesneden (double cut).

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist 

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen