Elitis S.O.L.O. behang

6 resultaten

Elitis S.O.L.O. Silver La Lumière RM100701

222,00
(incl. BTW)

Elitis S.O.L.O. Silver Tutoyer la beauté RM100780

222,00
(incl. BTW)

Elitis S.O.L.O. Silver Exprimer l'excellence RM100790

222,00
(incl. BTW)

Elitis S.O.L.O. Silver Vœux exaucés RM100870

183,00
(incl. BTW)

Elitis S.O.L.O. Silver Tissage d'exception RM100890

183,00
(incl. BTW)

Elitis S.O.L.O. Silver Rivière d'argent RM100891

183,00
(incl. BTW)

Elitis S.O.L.O. Silver

Onze S.O.L.O. projecten zijn spontane minicollecties die op elk moment van het jaar kunnen ontstaan. Ze worden geboren wanneer we verliefd worden op een speciale textuur of een innovatief effect ontdekken. Originele maar solitaire creaties die buiten de grote evenementen van het jaar centraal staan. 

Weven met metaaldraad.

Geweven met metalen reflecties. Als onder invloed van een steen der wijzen schitteren de schering en inslag met goud en zilver licht, glanzend en genuanceerd. In hun glinstering zie je misschien een verfrommeld stuk bladgoud of een juweel. Getransformeerd, rimpelen en bewegen ze als het oppervlak van een meer, een steeds veranderende magie, die overdag de zonnestralen weerkaatst en verandert in het subtiele licht van de schemering. 

De streep en de effen zijn met elkaar verweven en gecombineerd met metalen stroken, waardoor glinsterende creaties ontstaan ​​die alleen muren in echte juwelen veranderen. Het verzoenen van de zachtheid van stof met de stijfheid van de metalen strips is een verbluffend moeilijke technische uitdaging die alleen kan worden bereikt door zeer nauwkeurige vaardigheden en speciale handweefgetouwen.

  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België