Elitis Anguille: palinghuid behang met chique uitstraling

Elitis Anguille is een geweldig palinghuid behang wat aan elkaar gestikt lijkt te zijn. Uit de Elitis Anguille collectie kies je uit veel bijzondere kleuren met zeer fraaie glans. Dit behang is zeer stevig met een zware papieren rug.

Behang uit de Elitis Anguille collectie bekijken?

Bekijk al het Elitis Anguille behang


Wat is er bijzonder aan de Elitis Anguille collectie?

De Elitis Anguille collectie is een zeer geliefd soort behang bij consumenten. En dat heeft een reden. Want door de look and feel van palinghuid zorgt dit behang voor een hele luxe uitstraling. Luxe tassenmerken gebruiken palingleer voor hun exclusieve ontwerpen: waarom dan ook niet op behang? Dit behang geeft een vorm van rust: dankzij de steeds terugkerende stroken palinghuid is het intrigerend behang om te bewonderen.

Elitis Anguille: specificaties

Er zijn een heleboel verschillende kleuren Elitis Anguille behang aan te schaffen. De levertijd van dit behang is 2 tot 5 werkdagen. Het behang heeft een afwasbare kwaliteit en is goed lichtbestendig. Elitis Anguille behang is gemaakt van vinyl en heeft een voelbare structuur. De rolbreedte is 1 meter en de rollengte is 10 meter.

Kies je kleur Elitis Anguille en bestel jouw behang bij de Verf & Behang Specialist

Zoals gezegd zijn er veel kleuren Elitis Anguille om uit te kiezen. Er is onderscheid te maken tussen twee soorten: Anguille behang met één kleur en Anguille behang met een kleurcombinatie.

Elitis Anguille met één kleur

Elitis Anguille met een kleurencombinatie

Hoe breng je Elitis Anguille behang aan?

Zorg voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test dit door met een vochtige spons tegen de muur aan te drukken en kijk of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Zo ja, dan voorstrijken met Alabastine 4 in 1 dekkend.

Gebruik Arte Clearpro lijm om de wand mee in te lijmen. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met normaal leidingwater met behulp van een spons. Laat de banen 5 tot 10 minuten inweken met het vocht van de spons en dan tegen de ingelijmde wand aanbrengen. Eventuele gemorste lijm met lauw water direct van het behang verwijderen (ook met een spons of een schone doek).

  • Veilig betalen: iDeal, Paypal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 75
  • Vaste lage prijzen