Arte Alaya behang

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
34 resultaten

Arte Alaya Katan Silk 11500

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11501

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11502

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11503

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11504

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11505

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11506

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11507

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11508

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11509

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11510

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11511

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11512

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11513

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya Katan Silk 11514

239,00
(incl. BTW)

Arte Alaya behang kopen bij de Verf & Behang Specialist

Kies uit maar liefst 33 verschillende soorten behang van Arte Alaya om kamers in je woning of pand mee te behangen. De Arte Alaya collectie is gebaseerd op een reis langs de zijderoute. Zijde speelt de hoofdrol in de collectie, afgewisseld met indrukwekkende decors gebaseerd op de vergezichten uit de Himalaya.

Bestel jouw Arte Alaya behang bij de Verf & Behang Specialist voor een aantrekkelijke prijs. Het behang wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Verschillende soorten behang van Arte Alaya


Uit de Arte Alaya collectie kan je kiezen uit verschillende soorten motieven. Elk motief heeft weer zijn eigen verhaal en kenmerken. We lichten het kort toe:

Katan Silk

Een ongelofelijk gedetailleerde impressie van Katanzijde, een heel lichte, luxueuze zijdesoort. De kleine onregelmatigheden, typerend voor deze stof, zie je ook hier terug.


Banyan

Deze panoramique ontleent haar naam aan een veel voorkomende boom langs de zijderoute: de Banyan Tree. Ze laat je verdwalen in een dromerig fantasielandschap, goed verstopt hoog in de Himalaya. Het panorama komt nog meer tot leven dankzij de pure zijdelook.


Saranda

In dit dessin ontdek je heuvels en bomen onder een zachte wolkenhemel. Het is ontworpen in een typisch Aziatische tekenstijl en werd vernoemd naar het Sarandabos in India. Een erg toepasselijke naam, want Saranda betekent letterlijk ‘zevenhonderd heuvels’.


Manali


Een tijdloze weergave van de traditionele bergdorpen uit de Himalaya, waar vaak Boeddhistische gebedsvlaggen wapperen in de wind. De inwoners van deze onherbergzame gebieden proberen op die manier geluk en voorspoed af te dwingen. Het dessin werd genoemd naar het Himalayadorp Manali, waar honderden vlaggen het decor bepalen.

Hoe breng je het Arte Alaya behang aan?

De ondergrond moet schoon (oud behang verwijderen), droog, vast, licht absorberend en vlak zijn. Muurbekleding in lichte kleuren vereist ook een ondergrond in een uniforme lichte kleur. Indien de kleur van de ondergrond sterk verschilt met de kleur van de muurbekleding, is het aangeraden de muur eerst te behandelen met een primer voor muurbekleding in een gelijke tint als de nieuwe muurbekleding. Oude verflagen afschuren, en de muur met water en ontvetter afwassen. De muren moeten neutraal zijn (niet alkalisch) pH7. Zoniet dienen deze te worden gereinigd en nadien met eengeschikte neutralisator behandeld. Let op dat dit middel een dieptewerking heeft. Te sterk zuigende of poederigewanden (ook gipswanden) eveneens met een aangepast fixeermiddel behandelen. Niet behangen op muren dieonvoldoende droog zijn. Er kan verkleuring optreden en de verlijming is niet optimaal

Het Arte Alaya behang eens bekijken?


Dat kan in onze winkel in Ermelo. In het centrum van Ermelo is onze showroom waar we al ons behang hebben liggen om te bekijken. Onze professionals denken met je mee en helpen je graag met het maken van de juiste keuze in behang. Ook voor overig interieuradvies kun je bij ons langs komen.  Kom dus vooral naar Astrid & Geurt om inspiratie op te doen! Bekijk hier de openingstijden.

Arte Alaya behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen