Arte Portfolio wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
82 resultaten

Arte Portfolio POR4512

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR5304

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR5202

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4608

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4607

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4606

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4605

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4604

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4603

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4602

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4601

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4005

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4008

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4006

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio POR4413

69,00
(incl. BTW)

Arte Portfolio

Een van de meest uitgebreide collecties van Arte, waarin je nagenoeg alleen natuurlijke blauw- en grijstinten vindt. Voor liefhebbers van subtiele kleuren en dessins. Arte Portfolio vormt de perfecte basis voor een ingetogen en rustgevend interieur, waarin koele kleuren de boventoon voeren. De subtiele dessins en kleuren lenen zich goed voor een combinatie.

Arte Portfolio: zacht en rustgevend

Een groot deel van de Arte Portfolio collectie bestaat uit behang in pasteltinten dat een zacht, dromerig patroon laat zien. Het is maar heel licht aanwezig. Je gaat hiermee net een stapje verder dan met een compleet effen behang, waarmee je diepte creëert op je muren. Het behang is ingetogen van karakter, waardoor het ook goed past in zakelijke omgevingen. Tegelijkertijd zie je aan alles dat het hier gaat om een kwalitatief hoogwaardig behang.

Arte Portfolio: subtiele lijnen

Onderschat de kracht van een subtiele lijn niet, vooral als je het liefst een effen behang wilt gebruiken maar het net wat spannender wilt maken. Dan is dit behang dé keuze voor je woonkamer, slaapkamer of interieur. Juist in deze eenvoudige dessins komt de luxe uitstraling en mooie afwerking van Arte behang naar voren. Wees niet bang om voor subtiel en eenvoudig te gaan. Dit behang biedt een krachtige ondergrond voor de rest van je inrichting, vooral als je van rustige tinten houdt en veel natuurlijke materialen wilt toepassen. Die komen met Arte Portfolio des te beter uit de verf.

Arte Portfolio: gemêleerd

De enkele dessins die een gemêleerd patroon laten zien, met wat meer kleur dan de andere, spreken in deze collectie het meest. Je hebt keuze uit donkerblauwe, grijze, grijsrode of crèmekleurige varianten. Dit behang doet het uitstekend in de slaapkamer, bijvoorbeeld op de wand achter je bed. Mooi met natuurlijke elementen en planten.

Goede voorbereiding

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen