Textura

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
119 resultaten

Arte Textura Alma Eggshell 21010A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Alma Taupe 21013A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Alma Marrakech 21014A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Alma Espresso 21015A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Alma Mocha 21021A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Campo Smokey Blue 21040A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Campo Seal Brown 21043A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Campo Sandstone 21044A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Campo Toffee 21045A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Campo Cloth 21046A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Campo Clay 21048A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Campo Olive 21051A

219,00
(incl. BTW)

Arte Textura Canvas Stone 24500A

159,00
(incl. BTW)

Arte Textura Canvas Eggshell 24501A

159,00
(incl. BTW)

Arte Textura Canvas Sand 24503A

159,00
(incl. BTW)

Arte Textura

De mooiste texturen die in de natuur te vinden zijn, komen ook prachtig tot hun recht aan de muur. Van geweven grassen tot gevlochten bladeren en zelfs leder: in de vorm van behang stralen ze als nooit tevoren. Ze worden aangevuld met texturen van ruw of net heel fijn geweven linnen en schitterende zijde.

Alma & Campo

Twee dessins met de authentieke look van zacht, luxueus leder, compleet met haar natuurlijke nuances en onregelmatigheden. De details van handgestikt leder dragen bij tot de realistische uitstraling van dit verfijnde behang.

Canvas

Canvas representeert linnen op een authentieke en tijdloze manier. Dankzij het geweven patroon en de uitzonderlijk matte afwerking herken je duidelijk de structuur van echt linnen.

Puro

Het eenkleurige Puro heeft een licht glanzende afwerking. De geweven grasstructuur met lichte kleurnuances straalt iets tropisch uit. Die ruwere basis geeft deze uni een natuurlijke toets.

Marsh

Muren van geweven gras. Het is alsof je de nacht doorbrengt in een lodge op de savanne. De structuur is een levensechte imitatie, waardoor je op subtiele wijze het echte natuurgevoel in huis haalt.

Weave

Het dessin Weave is gebaseerd op gevlochten leder. Het reliëf van het vlechtwerk creëert een zeer realistisch effect van lederen stroken.

Pandan

Het vlechtwerk in tegelvorm vindt haar inspiratie bij de tropische plant pandan. De vezels van deze plant zijn in stroken gesneden en diagonaal ingevlochten. De strakke, diagonale lijnen worden meteen minder abstract dankzij de natuurlijke look & feel.

Lignes

Door lichtere en donkere draden met elkaar te verweven, krijg je een horizontaal gestreept diepte-effect. Je herkent meteen de typische oneffenheden van de natuurlijke linnendraad.

Gioco

Een loepzuivere weergave van een fijne linnenstructuur, inclusief de ingeweven onregelmatigheden. Van ver is het uni, eens dichterbij zie je elk detail van linnen.

Aspero

Aspero heeft een meer uitgesproken, dikker weefpatroon, maar blijft ontegensprekelijk een authentieke linnenstructuur hebben. Door subtiele kleurschakeringen te combineren verkrijg je een levendig effect. Aan de muur zorgt het meteen voor warmte en gezelligheid.

Nongo

De inspiratie komt uit traditioneel gevlochten manden uit Zimbabwe, nongo genoemd. De natuurlijke look van dit effen patroon in combinatie met het fijne vlechtwerk zorgt voor structuur aan de muur.

Cuadro

Je ontdekt een patchwork van onregelmatige rechthoeken. Imperfecties geven het patroon extra charme. Het behang is gebaseerd op grof geweven linnen.

Tasar

Tasar is geïnspireerd op echte zijde. Mooi door zijn eenvoud, met de subtiele onregelmatigheden van zijdeweefsel. Dit natuurproduct resulteert altijd in rijke en intense kleuren zonder ooit opdringerig te zijn.

Eri

Eri maakt van elke wand een uniek object. Pure luxe. Geïnspireerd op een open geweven zijde, aangebracht op een ondergrond van kostbare hoogglansfolie. De warme gloed van het edelmetaal schijnt door de fijne mazen van de stof, voor een meer uitgesproken en exclusieve uitstraling.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Levertijd circa 2 a 3 dagen