Behang & Wandbekleding Arte Wandbekleding - Panelen

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl

Arte wandbekleding: coupage en panelen

Natuurlijk kun je bij Verf- en Behangspecialist ook terecht voor wandbekleding in de vorm van coupage en complete panelen. Het merk Arte heeft prachtige panelen in het assortiment, net als materialen voor coupage.

Keuzemogelijkheden Arte wandbekleding coupage en panelen

Arte heeft meer dan zeventien verschillende collecties die geschikt zijn voor coupage of het plaatsen van panelen. Hieronder doen we een greep uit de ruime selectie.

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals

De panelen uit deze collectie vormen een prachtige jungle-achtergrond, thuis of in een andere omgeving waar je een dromerige sfeer wilt creëren. Verkrijgbaar in vier verschillende kleurstellingen.

Arte Le Corbusier

Deze wandbekleding is heel geschikt voor een moderne inrichting, want geïnspireerd op ontwerpen van de grote kunstenaar Le Corbusier! Verkrijgbaar in modieuze kleuren en afgewerkt met een zichtbare ‘dot’ die je alleen ziet bij specifieke belichtingscondities. Ook leverbaar met subtiel dessin.

Arte Bark Cloth

Heel bijzondere wandbekleding die gemaakt is boombast. Het natuurlijke materiaal is met de hand op vliesbehang genaaid. Voor een effect dat je werkelijk nergens anders zult vinden! Verkrijgbaar in vijf kleurstellingen, allen in donkere (natuur)tinten.

Arte Intrique

Deze wandbekleding biedt niet alleen een prachtig gezicht, maar verbetert ook de akoestiek. Dat heeft alles te maken met het reliëf op deze textielmuurbekleding op vlies. Verkrijgbaar in felle en natuurlijke kleuren.

Arte wandbekleding coupage en panelen bekijk je online of in onze showroom in Ermelo. We geven je graag advies over de verwerking of het combineren van verschillende soorten wandbekleding.

Verwerkingsadvies

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte wandbekleding, coupage of panelen, bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan. Sommige van deze varianten worden geleverd als zelfklevend element. Deze kun je direct aanbrengen op de ondergrond.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct geleverd vanuit de fabriek
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis geleverd vanaf €100 In Nederland en België