KEK Amsterdam Golden Age Flowers Behangrollen

45 resultaten

KEK Panel XL Golden Age Flowers BP-018

220,00
(incl. BTW)

KEK Panel XL Golden Age Flowers BP-036

220,00
(incl. BTW)

KEK Panel XL Golden Age Flowers BP-039

220,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-043

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-044

400,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-045

500,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-046

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-047

400,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-048

500,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-049

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-050

400,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Golden Age Flowers MW-051

500,00
(incl. BTW)

KEK Panel Golden Age Flowers PA-005

140,00
(incl. BTW)

KEK Panel Golden Age Flowers PA-017

140,00
(incl. BTW)

KEK Panel Golden Age Flowers PA-018

140,00
(incl. BTW)

KEK Amsterdam Golden Age Flowers

Elk dessin op het behang uit deze collectie is een waar kunstwerk. Je ziet een overweldigende bloemenpracht op een nachtzwarte achtergrond. Uitbundig, stijlvol en kleurrijk. Hiermee geef je je woon- of slaapkamer een unieke sfeer. Mysterieus en uitnodigend, met wandbekleding zoals je nog nooit ergens anders gezien hebt. KEK Amsterdam Golden Age Flowers is verkrijgbaar in 39 varianten, in kleur en zwart-wit. Kies voor volledig bedekkende wandbekleding of losse vellen waarmee je eindeloos creatief kunt zijn.

KEK Amsterdam Golden Age Flowers: kleur op zwart

Veel bloemenprints op behang worden afgebeeld op een lichte achtergrond. Dit behang vormt een aangename uitzondering. Juist door de zwarte achtergrond komen de boeketten nog meer tot leven. Precies zoals de oude meesters ook gebruikt maakten van licht en donker in hun schilderijen. Kies voor levensechte tulpen, rozen en dahlia’s die van je muur af lijken te spatten! Deze wandbekleding staat prachtig in combinatie met textiel en meubilair in bijpassende kleuren, zoals fauteuils met fluwelen bekleding of een luxe tapijt in de kleuren van de afgebeelde bloemen.

KEK Amsterdam Golden Age Flowers: zwart en wit

De dessins in kleur zijn allesbepalend voor je interieur. Wil je wel genieten van de bloemenpracht die KEK Amsterdam Golden Age Flowers te bieden heeft, maar houd je je inrichting liever in wit en grijstinten? Dan zijn de varianten in grijs, zwart en wit een goede optie. De dessins zijn nog net zo aanwezig, maar de kleuren laat je achterwege. Dit behang gaat goed samen met een romantisch interieur in zwart-wit of een modern interieur met een klassieke twist.

KEK Amsterdam Golden Age Flowers: losse vellen

KEK Amsterdam biedt de mogelijkheid je muur compleet te bekleden met deze unieke dessins, maar je kunt er ook voor kiezen een klein deel van je wand ermee te bekleden. Dat doe je met de losse vellen van KEK Amsterdam Golden Age Flowers. Je bestelt tot 8 vellen in één keer, waarmee je de illusie van een mooi, authentiek schilderij creëert. Gewoon bij jou thuis.

Voorstrijken en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen