Behang & Wandbekleding Hooked on Walls Behangrollen


Geef je woning een nieuwe look met Hooked On Walls behang

Bij Behang- en Verfspecialist vind je prachtig behang van Hooked On Walls. Met dit behang op je muur wil je nooit meer ergens anders naartoe. Maak van je woonkamer een oase, bijvoorbeeld met Hooked On Walls behang in Natural Forest. Dit behang verandert je muur in een kleurrijke zee of schemerende nazomerdag. Met Java of Jungle Chic tover je elke kamer om in een mini-jungle. Ideaal voor een nieuwe kinderkamer, waar jouw kleine avonturier eindeloos op zoek kan naar giraffen, leeuwen en tijgers. Liever een rustgevende, Japanse stijl in je huis? Dan bekleed je jouw wanden gewoon met Hooked On Walls behang in Karin Sajo. Verkrijgbaar in tientallen prachtige kleuren, dus geschikt voor elk interieur.

Keuze Hooked On Walls behang

Hooked On Walls Behang komt in eindeloos veel variëteiten. We bieden maar liefst 32 soorten Hooked On Walls behang aan, elk in veel verschillende tinten. Dat maakt het heel eenvoudig meerdere soorten behang met elkaar te combineren. Omdat Hooked On Walls behang verkrijgbaar is in verschillende dessins is het goed mogelijk ook deze te combineren. Bekleed één wand van je woon- of slaapkamer bijvoorbeeld met exotisch, kleurrijk behang en behang de rest van de wanden met een effen behang. Je creëert eenheid door tinten terug te laten komen in je interieur, bijvoorbeeld met een mooie bijpassende beddensprei of een groot vloerkleed in de woonkamer. Wees niet bang kleuren te combineren. Dat geeft diepte aan je inrichting en zorgt ervoor dat je behang en meubilair niet snel gaan vervelen.

Behanglijm en gereedschap

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct uit de fabriek geleverd
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis geleverd vanaf €100 in Nederland en België