KEK Amsterdam Circles Behangrollen

113 resultaten

KEK Circle Royal Blue Flowers CK-001

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Royal Blue Flowers CK-002

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Golden Age Landscape CK-003

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle De Bedreigde Zwaan CK-004

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Goldfish CK-005

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Tropical Landscape CK-006

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Golden Age Clouds CK-007

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Golden Age Clouds CK-008

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Golden Age Flowers CK-009

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Golden Age Flowers CK-010

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Golden Age Landscape CK-011

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Golden Age Flowers CK-012

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Circle Engraved Tree CK-013

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Lobster CK-014

150,00
(incl. BTW)

KEK Circle Engraved landscapes CK-044

150,00
(incl. BTW)
Test

KEK Amsterdam Circles

Behang komt niet alleen op rollen en in banen, maar wordt ook in ronde vorm gemaakt. KEK Amsterdam biedt 125 eigen dessins aan die je in cirkelvorm kunt kopen. Met dit ronde behang, 190 cm in doorsnede, maak je van elke wand een feestje. Heel geschikt om je ruimte voordelig en snel op te fleuren, met bloemen, vogels of voorstellingen van de oude Hollandse meesters.

KEK Amsterdam Circles: gegraveerd

KEK Amsterdam heeft een aantal collecties uitgebracht die hun oorsprong vinden in de etstechniek. Bloemen, bomen, wolken en hele landschappen zijn met fijne lijnen aangebracht op dit behang. Natuurlijk tref je de kleine, cirkelvormige versie hiervan ook aan in de verzameling KEK Amsterdam Circles. Mooi in elk interieur, prachtig te combineren met wit of met lichte tinten.

KEK Amsterdam Circles: natuurschoon

In deze collectie tref je natuurtaferelen aan in alle soorten en maten. Weelderige bloemen, lieflijke bergmeertjes en levensechte bossen. Met de grote verscheidenheid aan voorstellingen en thema’s richt je je ruimte eenvoudig in zoals jij dat wilt. Bovendien vind je meerdere dessins uit dezelfde serie, waardoor je van verschillende ruimten een eenheid maakt. Mooi voor in huis, maar ook voor op kantoor of in een zakelijke omgeving. Met deze wandbekleding maak je bijvoorbeeld heel gemakkelijk een blikvanger van de wand achter een receptie. Je wisselt bovendien snel door een nieuwe variant aan te brengen over de oude.

KEK Amsterdam Circles: modern

Veel voorstellingen uit de KEK Amsterdam Circles collectie stammen af van authentieke, Hollandse kunstwerken. Kies je echter voor de varianten in marmerpatroon, dan kun je ook je moderne inrichting opfleuren met een van deze cirkels. Daarnaast biedt ook het patroon in Delfts Blauw een mooie afwisseling in een moderne inrichting.

Behangen doe je zo

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen