Behang & Wandbekleding Casamance Behangrollen


CASAMANCE is een Franse uitgever van stoffen en wandbekleding. CASAMANCE blaast eigentijds meubilair nieuw leven in, vindt de klassiekers van morgen uit en creëert tijdloze ontwerpen om interieurs stijlvol te verfraaien.

De collecties onderscheiden zich door fijn bewerkte kleurschakeringen, diverse motieven en hoogwaardige materialen. De alchemie van de kleuren kleedt architecturale ruimtes met elegantie in Franse stijl. Het merk is aanwezig op alle 5 de continenten met zijn 15 dochterondernemingen en heeft 3 showrooms in Parijs, Londen en Culemborg.

Het belang van goede tools

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct geleverd vanuit de fabriek
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis geleverd vanaf €100