Elitis Glass behangrollen

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
4 resultaten

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64002

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64004

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64007

332,00
(incl. BTW)

Elitis Parade/Glass Nacres VP 64010

332,00
(incl. BTW)

Elitis Glass mozaïekbehang

Met Elitis Glass behang creëer je een dubbel effect in je woon- of slaapkamer. Je bekleedt je muur met een prachtig mozaïekbehang dat ook nog eens een mooi dessin heeft. De effen varianten laten de mozaïekstructuur nog beter uitkomen. Met negen dessins en negen effect varianten is er ruime keuze voor iedereen.

Elitis Glass Nacres

Dit mozaïekbehang is uitgevoerd zonder dessin. Verkrijgbaar in negen kleuren, variërend van antraciet en grijs tot okergeel en scharlakenrood. Voor een bijzonder glanzend glaseffect.

Elitis Glass Narco Flowers

Elitis Glass Narco Flowers behang staat prachtig op grote achterwanden, bijvoorbeeld in een grote woon- of slaapkamer. Het kersenbloesempatroon doet direct denken aan Japanse tuinen, vooral de variant in zwart-wit.

Elitis Glass Asian Cookies

Een gelukskoekje op je muur? Ja, dat kan, met Elitis Glass Asian Cookies! Deze speelse versie van het Elitis Glass behang zorgt ervoor dat je vrolijke gelukskoekjes op je wand hebt, twintig keer zo groot als de normale versie. In donker en lichte variant verkrijgbaar. Als dat geen geluk brengt…

Elitis Glass City Fever

Waan je in een drukke stad vol lichtjes met Elitis Glass City Fever. Ook deze versie leent zich uitstekend voor grote wanden. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Elitis Glass Dolce Vita

Kies je voor een subtiel pijnboombos in lichte tinten of ga je voor het echte werk? Welke je ook kiest, je bent meteen in natuursferen met Elitis Glass Dolce Vita!

De collectie Elitis Glass is gerust eclectisch te noemen. Kom alle varianten eens rustig bekijken in onze showroom. Daar zie je wat dit behang voor een ruimte doet. We geven je graag advies over kleurgebruik of het toepassen van dit behang bij je thuis. Online bestellen kan natuurlijk ook. Dan heb je binnen twee dagen jouw Elitis Glass behang in huis.

Strak behangen doe je zo

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Elitis Glass behang bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Direct geleverd vanuit de fabriek
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal of BanContact
  • Gratis geleverd vanaf €100 in Nederland en België