Flamingo behang

Wat kun je met flamingo behang?

Je creëert een kleurrijk en stijlvol interieur met de hoogwaardige wandbekleding van de Verf- en Behangspecialist. Ons assortiment biedt ruime keuze uit behangcollecties van topmerken zoals Arte en KEK Amsterdam. Neem flamingo behang. Hiermee richt je je hal, woonkamer of slaapkamer op vrolijke wijze in. Deze tropische vogels vervelen nooit en zorgen voor een verrassend kleurrijke toets in je inrichting!

Behang met tropische vogels

Ook KEK Amsterdam heeft een prachtig paneel ontworpen waarop een levensgrote roze flamingo is afgebeeld. Dit behang zet direct de toon. Ideaal dus om een saaie wand moeiteloos mee op te fleuren. Verkrijgbaar in één paneel van 142,5 x 180 cm. Wil je meer tropische vogels aan de muur van KEK Amsterdam? Kies dan voor KEK Amsterdam Exotic Birds of een van de andere levensgrote vogels van KEK Amsterdam. Creëer één geheel in je ruimte met dit behang door de tinten terug te laten komen in je meubels en woonaccessoires.

Wandbekleding aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige, vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

4 resultaten

KEK Panel Flamingo PA-012

130,00
(incl. BTW)

Arte Avalon/Curiosa Flamingo 31540

189,00
(incl. BTW)

Arte Avalon/Curiosa Flamingo 31541

189,00
(incl. BTW)

Arte Avalon/Curiosa Flamingo 31542

189,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Paars behang

Wij bieden je diverse collecties paars behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw paarse behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.

Zwart hout aan huis? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Houten kapschuur, schutting, veranda, of de nieuwe aanbouw aan het huis, steeds meer mensen willen het zwart. Lees hier welke mooie producten wij daarvoor hebben.