Panterprint behang

Panterprint behang van Elitis

Elitis heeft een hele collectie wandbekleding die geïnspireerd is op vachten. De Memoires collectie bestaat uit 7 dessins, waaronder zebra behang en croco behang. Met deze collectie haal je de natuur in huis. Je creëert een exotisch gevoel en geeft een ruimte extra sfeer. Voeg panterprint behang toe om je interieur een knus gevoel te geven.

Het panterprint behang van Elitis wordt al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Daarnaast is het behang lichtbestendig en heeft het een afwasbare kwaliteit. 

Panter behang in de slaapkamer

De slaapkamer is een ruimte waar je tot rust wil komen. Daarom is het belangrijk om een knus gevoel te hebben. Door de slaapkamermuren te behangen met panter behang, geef je de ruimte een warme en knusse sfeer. Ga voor Elitis Memoires Panthère VP 65304, de donkere versie van het behang, om de slaapkamer helemaal af te maken.

Uniek behang met panters 

Wil je liever geen panterprint, maar ben je op zoek naar uniek behang met panters? De Arte Moooi collectie heeft een fraaie digitale print op zacht textiel van uitgestorven dieren. Benieuwd? Neem een kijkje bij het Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals behang.

Hoe breng je panterprint behang aan op de muur?

Allereerst is het van belang dat een een vlakke, gladde ondergrond is met niet te veel zuiging. Dit kun je gemakkelijk testen door een vochtige spons tegen de muur te houden. Wordt er veel vocht geabsorbeerd? Strijk dan voor met een geschikt voorstrijkmiddel.

Vervolgens is het tijd om de wand in te lijmen. Gebruik hiervoor de Arte Clearpro lijm. De papieren rug van de banen behang dienen vochtig gemaakt te worden met water, met behulp van een spons. Laat dit 5 tot 10 minuten inweken en breng het behang dan op de gelijmde muur aan. 

Bewonder het panterprint behang in onze showroom

Bekijk je, voordat je bestelt, het panterprint behang liever even in het echt? Dat kan! In het centrum van Ermelo hebben wij een showroom waar we al ons behang hebben liggen om te bekijken. Wij denken graag met je mee en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Benieuwd? Kom een kijkje nemen bij Astrid & Geurt om inspiratie op te doen. De openingstijden vind je hier.

18 resultaten

KEK Tropical Landscapes 4 sheets WP-600

170,00
(incl. BTW)

Eijffinger Oasis 317315

84,95
(incl. BTW)

Arte Essentials Travellers Pelage 11100

149,00
(incl. BTW)

Arte Essentials Travellers Pelage 11101

149,00
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300542

89,95
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300543

89,95
(incl. BTW)

Elitis Memoires Panthère VP 65301

183,00
(incl. BTW)

Caselio Wild- Panthera 104920281

56,30
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Grijs behang

Wij bieden je diverse collecties grijs behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw grijze behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Geel behang

Wij bieden je diverse collecties geel behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw gele behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.