Arte Seraya wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
72 resultaten

Arte Seraya SRA3204

109,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4301

79,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4223

89,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4222

89,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4221

89,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4216

89,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA4213

89,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3225

109,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3209

109,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3103

179,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3046

99,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3047

99,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3101

179,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3102

179,00
(incl. BTW)

Arte Seraya SRA3202

109,00
(incl. BTW)

Arte Seraya

Ingetogen, rustgevend en toch spannend. Dat is de collectie Arte Seyara. Volop geïnspireerd door patronen, kleuren en materialen uit de natuur zoals hout, jute en steen. Arte Seraya past in elk warm interieur, waar natuurlijke tinten en materialen de hoofdrol krijgen. Staat prachtig in de woon- of slaapkamer. Je hebt bovendien ruime keuze, met maar liefst 72 verschillende kleuren en patronen.

Arte Seraya: hout en jute

Ruwe jute en stevige houtpatronen geven deze collectie karakter. Als je van robuuste natuurlijke materialen houdt is Arte Seraya precies wat je nodig hebt. Arte laat met dit behang zien dat natuurlijke materialen allesbehalve saai zijn. Neem bijvoorbeeld het felgekleurde behang met houtstrips, waarin je bijna alle kleuren van de regenboog terugvindt. Alsof je je in een tropisch regenwoud waant. Zoek je toch een rustiger behang dat is geïnspireerd op de natuur? Kijk dan eens naar het behang met linnenstructuur uit de collectie Arte Les Nuanes of Arte Flamant Suite V: Lin.

Arte Seraya: horizontale lijnen

Als je een effen behang te saai vindt, bieden deze varianten uit de collectie Arte Seraya uitkomst. Het behang beschikt over subtiele horizontale lijnen in verschillende kleuren. Rustig aan de ogen, maar toch spannend genoeg om een blijvende indruk achter te laten. Ideaal voor in de woonkamer, in combinatie met effen behang in bijpassende tinten, zoals je bijvoorbeeld vindt in de collectie Arte Kami Ito of Arte Design Lux.

Arte Seraya: tegels en mozaïeken

Naast de houtmotieven en horizontale lijnen biedt Arte Seraya ook ingelegde tegels en mozaïeken, zoals die je aantreft in het Verre Oosten. In mooie, neutrale grijstinten, maar ook in speelse kleuren en ingewikkelde blokfiguren. Staat prachtig in de slaapkamer, bijvoorbeeld op de wand achter het bed. Combineer met donker hout of juist met moderne materialen zoals glas en lichte tinten.

Altijd mooi behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen