KEK Amsterdam Golden Age Clouds Behangrollen

22 resultaten

KEK Golden Age Clouds II 4 sheets WP-205

170,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds II 6 sheets WP-215

240,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds II 8 sheets WP-229

320,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds I 4 sheets WP-206

170,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds I 6 sheets WP-216

240,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds I 8 sheets WP-230

320,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds 4 sheets WP-392

170,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds 6 sheets WP-394

240,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds 8 sheets WP-396

320,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds 4 sheets WP-393

170,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds 6 sheets WP-395

240,00
(incl. BTW)

KEK Golden Age Clouds 8 sheets WP-397

320,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Golden Age Clouds SC-007

130,00
(incl. BTW)

KEK Circle Golden Age Clouds CK-007

160,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Golden Age Clouds SC-008

130,00
(incl. BTW)

KEK Amsterdam Golden Age Clouds

Houd je van Hollandse meesters zoals Rembrandt, Vermeer en Van Gogh? Dan is dit behang van KEK Amsterdam misschien wel dé aanvulling op jouw interieur. Deze bijzondere collectie KEK Amsterdam Golden Age Clouds brengt de meest schilderachtige voorstellingen bij jou thuis. Kies uit verschillende, geschilderde wolken op behang voor in jouw woonkamer, slaapkamer of op de kinderkamer. Verkrijgbaar in spectaculair muurvullend behang of losse, kleinere vellen.

KEK Amsterdam Golden Age Clouds: subtiele verschillen

Deze hele collectie bestaat louter uit behang met geschilderde wolken. De ene versie is wat lichter, de andere wat dreigender. Je hebt keuze uit dessins met wat blauwe lucht, een zonnestraal, of een dreigende hemel waaruit het elk moment kan gaan regenen. Eén ding hebben de voorstellingen gemeen: het draait allemaal om de wolkenhemel.

KEK Amsterdam Golden Age Clouds: combineren

Hoe breng je dit behang nu mooi aan? En welke plek kies je in huis? De slaapkamer is een voor de hand liggende plek om dit behang toe te passen. Je valt heerlijk in slaap met deze wolkenhemel en je wordt uitgerust wakker. Combineer bij voorkeur met bijpassende kleuren, zoals wit, grijs en blauw, geel of lichtroze. Daarmee is dit behang ook erg geschikt voor de kinderkamer. Daarnaast kun je de losse vellen KEK Amsterdam Golden Age Clouds ook gebruiken over bestaande wandbekleding, om er een extra accent mee aan te brengen. Of je lijst de vellen in, zodat je een oude meester in je huis hebt hangen! Liever toch een versie in zwart-wit? Kies dan voor KEK Amsterdam Engraved Clouds.

Wil je advies over het aanbrengen of combineren van KEK Amsterdam behang? Of ben je benieuwd welke collecties de Verf- & Behangspecialist nog meer voor jou in petto heeft? Kom dan langs in de showroom in Ermelo en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment.

Lijmadvies voor thuis

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen