KEK Amsterdam Engraved Landscapes Behangrollen

144 resultaten

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-031

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-032

400,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-033

500,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-034

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-035

400,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-036

500,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-037

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-038

400,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-039

500,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-040

300,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-041

400,00
(incl. BTW)

KEK Goud Behang Engraved Landscapes MW-042

500,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Landscapes 4 sheets WP-312

170,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Landscapes 6 sheets WP-317

240,00
(incl. BTW)

KEK Engraved Landscapes 8 sheets WP-322

320,00
(incl. BTW)

KEK Amsterdam Engraved Landscapes

KEK Amsterdam heeft drie series behang gemaakt waarop verschillende geëtste afbeeldingen te zien zijn: bloemen, wolken en landschappen. Deze laatste collectie biedt een prachtige aanblik. Je beschikt over een muurvullende voorstelling van een voorstelling van jouw keuze: een boerderij, wilde jungle of oud-Hollandse stad. Je ziet elke dag weer iets nieuws. Welke variant kies jij? Er zijn maar liefst 65 unieke opties!

KEK Amsterdam Engraved Landscapes: ruige natuur

De bomen, bloemen en bossen spatten van de wand af als je kiest voor de ruige natuurlijke afbeeldingen uit KEK Amsterdam Engraved Landscapes. Grillig en sprookjesachtig, met een verdwaald paar reigers aan de rand van een vijver. Deze landschappen lijken zó weggelopen uit een oud verhaal. Kortom: je raakt niet uitgekeken op dit behang van KEK Amsterdam. Houd de rest van je interieur rustig en gebruik bijpassende kleuren, of houd het modern met witte en zwarte meubels en woonaccessoires.

KEK Amsterdam Engraved Landscapes: huizen en steden

Vind je al dat natuurgeweld te heftig? Dan kun je ook kiezen voor de wat kalmere afbeeldingen van steden en huizen. Als je een voorliefde hebt voor geschiedenis beleef je veel plezier aan deze oud- Hollandse voorstellingen van pakhuizen en steden met grachten.

Het geëtste dessin zie je als je dicht bij het behang staat. Van veraf zie je de voorstelling in al zijn pracht en praal. Dit behang is perfect voor een geheel nieuwe look in je woonkamer, je studeerkamer of in de hal. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je dit behang combineren met andere wandbekleding? Kom langs in de showroom in Ermelo en laat je adviseren over wandbekleding voor jouw interieur.

Lang plezier van je behang

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen