Elitis Peace Wandbekleding Coupage en Panelen

9 resultaten

Elitis Peace RM86560

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86578

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86635

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86678

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86772

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86778

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86802

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86816

312,00
(incl. BTW)

Elitis Peace RM86878

312,00
(incl. BTW)

Bijzonder reliëfbehang: Elitis Peace

Met Elitis Peace brengt Elitis een uniek reliëfbehang op de markt. Het is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar voelt ook nog eens bijzonder aan. Natuurlijk bestel je jouw reliëfbehang van Elitis bij de Verf- en Behangspecialist. Indien het behang op voorraad is en je deze voor 15:00 uur bestelt, heb je je wandbekleding de volgende dag al in huis! Diverse behangmerken hebben al bijzonder reliëfbehang op de markt gebracht. Naast Elitis Peace bestel je ook de volgende behangcollecties waarin reliëf volop aanwezig is bij de Verf- en Behangspecialist:

Elitis Peace Cascade en Wood

De meest opvallende dessins uit deze collectie zijn Elitis Peace Cascade en Elitis Peace Wood. De variant ‘Cascade’ laat grote overlappende structuren zien, in ronde vormen. Speels en geometrisch. Elitis Peace Wood laat – zoals de naam doet vermoeden – een houtpatroon zien. Beiden zijn verkrijgbaar in wit, lichtblauw en antraciet.

Elitis Peace Touch en Vibrato

De andere twee dessins uit deze behangcollectie beschikken over een verfijnd patroon, met kleine punten. Elitis Peace Vibrato laat na aanbrengen grote zeshoeken zien op je wand. Een mooie aanvulling op het gedetailleerde reliëf. De variant ‘Touch’ vormt een klassiek reliëfbehang in deze collectie van Elitis, waarbij je behang doorlopend reliëf laat zien in een prettig, terugkerend patroon. Welke variant je ook kiest, je wand ziet er prachtig uit en verbetert door het reliëf ook nog eens de akoestiek in de ruimte. Wil je meer weten over reliëfbehang of wil je advies over de juiste lijm en toebehoren? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom in Ermelo!

3D-behang toepassen

Vind je het spannend om reliëfbehang te gebruiken? Elitis maakt het je makkelijk door dit behang uitsluitend aan te bieden in effen varianten. De ingetogen kleuren zorgen ervoor dat het reliëf extra tot zijn recht komt, terwijl de kleuren zelf allesbehalve overheersen. Daarom kun je dit behang met een gerust hart aanbrengen in je woonkamer, slaapkamer of hal. Bestel Elitis Peace vandaag nog bij de Verf- en Behangspecialist en ga direct aan de slag met dit unieke 3D-behang.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Advies nodig? Bel met onze interieurspecialisten!
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België