Elitis Washi Wandbekleding Coupage en Panelen

0 resultaten

Elitis Washi reliëfbehang

In de collectie Elitis Washi krijgt papier de hoofdrol die het verdient. Met dit behang haal je prachtige, ruwe effen of gedessineerde wandbekleding in huis. Het behang laat vezelige plantstructuren zien en brengt een ode aan het maken van papier, net als Elitis Paper Sculpture behang. Verkrijgbaar in 26 varianten, waarvan er veertien effen zijn. De vouwen in het behang maken deze wandbekleding een stuk interessanter dan een doorsnee uni. Perfect als bijpassend reliëfbehang bij wandbekleding met dessin, of als blikvanger in de woon- of slaapkamer.

Mooi gekreukt is niet lelijk

Nagenoeg alle varianten uit de Elitis Washi collectie zijn zo gemaakt dat het lijkt alsof je gekreukt papier in handen hebt. Dat zorgt voor een intrigerend effect op de muur. Het licht speelt de hele dag met de vouwen en kleuren. Elitis Washi behang is uitstekend te combineren met Elitis Paper Sculpture behang. De variant zonder dessin kan bovendien prima op alle muren in één ruimte worden aangebracht. Het behang gaat dan niet overheersen, maar brengt een warme en creatieve sfeer mee.

Elitis Washi dessinbehang

Kies je voor een gedessineerde versie? Dan komt de structuur nog meer tot leven door de primaire kleuren, of in een zwart met witte variant. Sommige versies laten na aanbrengen bovendien een mooi patroon zien in de vorm van wolken, eclectische blokken of bloemen. Van dichtbij lijkt het behang relatief rustig, maar eenmaal aan je muur word je getrakteerd op een waar schouwspel. Een aanrader als je een inspirerend dessin op je wanden wilt aanbrengen.

Elitis Washi behang aanbrengen

Elitis Washi behang is brandwerend. Let erop dat je dit behang na aanbrengen liever niet in aanraking laat komen met water. Wil je meer weten over het aanbrengen van dit behang? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom in Ermelo. We laten je graag kennismaken met alle collecties van onze topmerken. Of bestel Elitis Washi samen met alle toebehoren voor een professioneel eindresultaat vandaag nog voordelig online!

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Advies nodig? Bel met onze interieurspecialisten!
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België