Jungle behang

Behang jungle

Een urban jungle interieur is onwijs populair. De interieurstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van bladeren, de kleur groen, planten en dierenprints. Om de urban jungle stijl helemaal af te maken, kun je ervoor kiezen om behang met bladeren toe te voegen. Zogenaamd jungle behang. Kleurrijk, sfeervol en gezellig.

Behang kinderkamer jungle

Kinderen vinden het leuk om iets te bekijken te hebben in hun slaapkamer. Daarom is jungle behang in de kinderkamer ideaal om je kids bezig te houden. Er is genoeg te zien: aapjes, tijgers, exotische vogels. Op het Arte Curiosa Langur en Arte Expedition Sumatra behang zijn apen in de jungle te zien, dit vinden kinderen gegarandeerd leuk!

Jungle behang babykamer

Een babykamer vol groentinten, dierenknuffels en natuurlijke materialen. Wie zegt dat de urban jungle stijl alleen geschikt is voor de woonkamer of je eigen slaapkamer? Ook een babykamer is onwijs leuk in te richten in het junglethema. Maak het niet te druk, het moet natuurlijk wel een rustgevende omgeving zijn. Kies in dit geval voor een wat rustiger behang, zoals het behang uit de Eijffinger Skin collectie.

Behang jungle zwart wit

Ben je geen fan van te veel kleur in je interieur? Wij hebben ook jungle behang in het zwart-wit verkrijgbaar. In de Tropical Landscapes van KEK Amsterdam staan mooie jungleprints, zowel in kleurtinten als zwart-wit. 

KEK Tropical Landscapes 8 sheets WP-602

300,00
(incl. BTW)

KEK Tropical Landscapes black & white 8 sheets WP-605

300,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Silk Road Garden 72000

2.299,00
(incl. BTW)

KEK Tropical Landscapes 6 sheets WP-601

220,00
(incl. BTW)

KEK Tropical Landscapes black & white 6 sheets WP-604

220,00
(incl. BTW)

KEK Tropical Landscapes 4 sheets WP-600

150,00
(incl. BTW)

KEK Tropical Landscapes black & white 4 sheets WP-603

150,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Java 72010

129,00
(incl. BTW)

Arte Expedition Java 72012

129,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Lichtblauw behang

Bij De Verf & Behang Specialist vind je lichtblauw behang voor elke ruimte in huis: de woonkamer, keuken of babykamer. Wil je een effen lichtblauw behang of toch liever eentje met print? Deze vind je allemaal terug in ons assortiment!