Luxe leren behang van Arte, Elitis, Hooked on Walls en Eijffinger

Behang hoeft er niet altijd uit te zien als papier en hoeft zeker niet zo te voelen! De luxere behangmerken laten al langer zien dat je ook natuurlijke materialen kunt gebruiken voor het vervaardigen van exclusieve wandbekleding. Denk aan vachtbehang met aaibaar zachte, levensechte dierenhuid of behang gemaakt van planten. Daarnaast kun je kiezen voor luxe behang dat lijkt op leer. Luxe behang leer vind je natuurlijk bij dé online webwinkel voor behang: de Verf- en Behangspecialist. Wij bieden je diverse collecties luxe behang leer waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw luxe behang leer eenvoudig online. Wij verzenden je bestelling gratis bij een besteding boven de 100 euro. Of kom langs in de showroom in Ermelo voor persoonlijk interieuradvies!

Arte luxe behang leer

De meest bekende collectie die gebruik maakt van leer is Arte Les Cuirs. Deze collectie bestaat vrijwel geheel uit behang dat gemaakt is van écht leder! Het runderleder is gekleurd en levert een uniek resultaat op als het eenmaal is aangebracht op je muur. Het leer is op ambachtelijke wijze aan elkaar gezet. De grove stiknaden zorgen voor een robuuste uitstraling. Je hebt keuze uit drie verschillende varianten: Arte Les Cuirs Aspect, Arte Les Cuirs Montage en Arte Les Cuirs Rectangle. Verwacht diepe kleuren: van antraciet tot nachtblauw, van turkoois tot steenrood.

Elitis luxe behang leer

Ook topmerk Elitis biedt je de mogelijkheid luxe behang leer te gebruiken. De collectie Elitis Skin bevat namelijk meerdere dierenprints, waaronder behang met op slangenleer of olifantshuid lijkende print. Ook deze wandbekleding voelt aan als leer. Een alternatief met uitbundiger kleuren en prints vind je in de collecties Elitis Big Croco (Legend) of Elitis Anguille (Legend). Door verrassende materialen zoals leer in je interieur te gebruiken maak je het net iets spannender. Gebruik luxe behang leer van Arte en Elitis bijvoorbeeld in je slaapkamer in combinatie met leren meubels. Of ga voor een combinatie van dierenprints met Elitis Skin.

Leder behang: Eijffinger Skin

De naam van de collectie Eijffinger Skin doet al vermoeden dat het hier om dierenhuiden gaat. In dit geval geen echte, maar het behang lijkt wel enorm op olifantshuid, zebrahuid of pantervacht. Ben je op zoek naar leder behang voor een aantrekkelijke prijs en heb je voorkeur voor een diervriendelijke versie? Kies dan voor Eijffinger Skin, bijvoorbeeld in het patroon van een olifants- of slangenhuid. Het patroon is bijzonder subtiel en kan goed toegepast worden in elke inrichting: van modern tot warm en eclectisch.

Mooi aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

10 resultaten

Elitis Vintage Leather RM79005

222,00
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300513

79,95
(incl. BTW)

Arte Les Cuirs Aspect 33545

429,00
(incl. BTW)

Eijffinger Skin - 300516

79,95
(incl. BTW)

Elitis Vintage Leather RM79070

222,00
(incl. BTW)

Arte Les Cuirs Montage 33525

479,00
(incl. BTW)

Arte Les Cuirs Rectangle 33510

479,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Tahiti Leather Plain TA25020

49,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Geel behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls

Wij bieden je diverse collecties geel behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw gele behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls eenvoudig online.

Behang brocante stijl van Arte, Eijffinger en Hooked on Walls

Met behang brocante stijl geef je je ruimte een romantische look die uitstekend past bij je antieke meubels en brocante-vondsten. De Verf- en Behangspecialist heeft een groot aantal behangcollecties in het assortiment die precies passen bij je brocante inrichting.