Arte Lush wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
46 resultaten

Arte Lush 37523A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37522A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37519A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37513A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37512A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37510A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37509A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37508A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37506A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37504A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37503A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush 37502A

79,00
(incl. BTW)

Arte Lush Corduroy 29510

209,00
(incl. BTW)

Arte Lush Corduroy 29511

209,00
(incl. BTW)

Arte Lush Corduroy 29512

209,00
(incl. BTW)

Arte Lush

Textiel krijgt de hoofdrol in deze uitbundige collectie van Arte. Denk aan ribfluweel en velvet, luxe stoffen en glans. Wil je van je slaapkamer een warme plek maken? Heb je een voorliefde voor rijke stoffen en weelderige bloempatronen? Dan is deze collectie met vijf unieke varianten echt iets voor jou.

Arte Lush Corduroy

Bij corduroy denk je natuurlijk aan ribfluweel. Dat is precies het materiaal dat Arte heeft gebruikt voor deze variant van Arte Lush. Je haalt hiermee dus echt, zacht, verticaal ribfluweel in huis. Verkrijgbaar in tien warme kleurvarianten, met glanseffect. Perfect voor het creëren van een warme hal of slaapkamer.

Arte Lush Stellar

Arte Lush Stellar is een droom voor liefhebbers van de metallic look. Deze twaalf varianten laten een subtiele verticale lijn zien op een metallic ondergrond. De kleine verfspatten doen denken aan sterren en planeten. Kies voor een neutrale tint zoals licht mintgroen, of laat je fantasie de vrije loop met de paarsroze variant. Welke je ook kiest, Arte Lush Stellar vormt een vrolijke, kleurrijke toets in je interieur.

Arte Lush Tinneroy

Arte Lush Tinneroy is de verfijnde variant van ‘Corduroy’. Ook hiermee haal je ribfluweel in huis, zij het een stukje delicater dan Arte Lush Corduroy. Voor liefhebbers van textiel en warme tinten. In acht kleuren, van donkerblauw tot groen, in diverse bruintinten en glanzend grijs.

Arte Lush Tropicala

Tropische bladeren op velvet in natuurlijke bruintinten sieren je ruimte als je kiest voor Arte Lush Tropicala. Een chic behang met tropisch thema dat prachtig staat in je woning, aaibaar zacht, met duidelijke vleug. Mooi met andere natuurlijke materialen en textiel in herfsttinten. Kies voor velvet gordijnen en een kleed in bijpassende kleuren om je woon- of slaapkamer helemaal af te maken.

Arte Lush Wildflower

De enige variant met print in deze collectie is Arte Lush Wildflower. Verkrijgbaar in twee varianten die weelderige bloemen laten zien op een ribfluwelen ondergrond. De print is kleurrijk en overvloedig, zonder te overweldigen. Prachtig voor het bekleden van een of meerdere wanden in je hal of slaapkamer.

Lijmen en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen