Arte Moooi Memento wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
19 resultaten

Moooi Memento Mimic Moth Petal MO4000

299,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Mimic Moth Plaster MO4001

299,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Mimic Moth Sage MO4002

299,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Mimic Moth Dodo MO4003

399,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Queen Cobra Smoke MO4010

249,01
(incl. BTW)

Moooi Memento Queen Cobra Powder MO4011

249,01
(incl. BTW)

Moooi Memento Queen Cobra Peridot MO4012

249,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Medley Dawn MO4030

159,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Medley Twilight MO4031

159,00
(incl. BTW)

Moooi Memento Medley Dusk MO4032

159,00
(incl. BTW)

Moooi Memento- Dandelion Cranes MO4020

189,00
(incl. BTW)

Moooi Memento- Dandelion Cranes MO4021

189,00
(incl. BTW)

Moooi Memento- Dandelion Cranes MO4022

189,00
(incl. BTW)

Moooi Memento- Pogo Goat MO4050

299,00
(incl. BTW)

Moooi Memento- Pogo Goat MO4051

299,00
(incl. BTW)

De Memento Moooi Wallcovering-collectie is geïnspireerd op uitgestorven dieren die bekend stonden om hun unieke, zachtaardige karakter en liefde voor het leven. Ze koesterden elk moment en probeerden hun leven te vullen met mooie herinneringen. Maak kennis met de actieve Mimic Moth, de lieftallige Dandelion Crane, de sociale Golden Tiger, de onverschrokken Pogo Goat en de vreedzame Queen Cobra. De collectie vormt een medley van dieren die leefden en liefhadden alsof het hun laatste dag was.

Elke muurbekleding is geïnspireerd op de kenmerken van een specifiek dier. Betoverende kleurencombinaties en bijzondere kenmerken en patronen in hun vacht, veren of huid brengen ze op een unieke manier weer tot leven op onze muren. Sommige dessins vertellen een verhaal, terwijl andere de zintuigen prikkelen met fascinerende illustraties en texturen. De uitgestorven dieren achter de Memento Moooi Wallcovering-collectie motiveren ons om elk moment te koesteren, prachtige herinneringen te creëren en het leven te vieren van begin tot eind.

Mimic Moth

Deze 3D-muurbekleding met zachte suèdelook is geïnspireerd op de vorm en habitat van de Mimic Moth. Het dessin bestaat uit reliëfafdrukken van de vlinder omringd door zijn favoriete bloemen.

Queen Cobra

Deze muurbekleding met handgeweven sisalvezels is geïnspireerd op de ritmische rondingen en de grasrijke habitat van de Queen Cobra. Het dessin is opgebouwd uit ronde, overlappende vormen met een haast hypnotiserend effect.

Dandelion Cranes

Deze muurbekleding uit geplooid textiel is geïnspireerd op de unieke kleur en waaiervormige vleugels van de Dandelion Crane. Het tactiele dessin is het resultaat van overlappend textiel in een patroon dat doet denken aan gevederde waaiers.

Golden Tiger

Deze muurbekleding uit lasergesneden fineerhout is bedekt met een laagje goudfolie. De Golden Tiger hield er niet van te worden gescheiden van zijn groep, en dus wordt dit uitgestorven dier hier afgebeeld te midden van zijn soortgenoten.

Pogo Goat

Deze 3D-muurbekleding uit zachte chenille is geïnspireerd op de jaarlijkse trek van de Pogo Goats. Het complexe patroon geeft een mooi beeld van de ambitieuze choreografie die ze daarbij lieten zien.

Memento Moooi Medley

De Memento Moooi Medley-muurbekleding verenigt uitgestorven dieren die bekend stonden om hun unieke, zachtaardige karakter en liefde voor het leven. Ieder dier wist elk moment van het leven te koesteren en vulde het als geen ander met mooie herinneringen. Afgebeeld tussen een hemelzacht wolkendek blijven ze het leven – of het hiernamaals – onverminderd vieren. De Memento Moooi Medley wordt digitaal geprint op ultrazacht textiel.