Behang met bladeren

Hoe combineer je behang bladeren?

In een urban jungle draait het om planten. Hiervoor geldt: hoe meer, hoe beter. Combineer daarom het botanisch behang met planten in de ruimte. Kies je voor behang groene bladeren? Okergeel is goed te combineren met donkergroen. Ga daarom voor een okergele bank of houd het wat kleiner met okergele kussens of accessoires.

Behang bladeren van De Verf & Behang Specialist

In ons assortiment hebben we verschillende soorten bladeren behang. Onze Arte Expedition collectie en de Hooked on Walls Botanical collectie zijn hier goede voorbeelden van. Behang bladeren vormt een echte eyecatcher in je interieur. Zo creëer je in mum van tijd een levensechte jungle in je woonkamer.  

Botanisch behang in je interieur

In een botanisch interieur zijn planten het allerbelangrijkste. Je brengt met ons botanisch behang gemakkelijk zwart-wit of gekleurde bladeren aan in je gang, woonkamer of slaapkamer. Het botanisch behang is geschikt voor elke ruimte en geeft gelijk extra sfeer. Wil je de echte jungle look creëren? Ga dan voor groen botanisch behang. 

Ook op het toilet kan botanisch behang een sfeervolle toevoeging zijn. Kies hierbij wel voor een lichtere kleur bladeren behang, zodat de kleine ruimte niet te donker wordt. 

Hoe breng je behang bladeren aan?

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een vlakke, gladde ondergrond gebruikt. Let er ook op dat er voldoende draagkracht en niet te veel zuiging is. Twijfel je hierover? Houd dan een vochtige spons tegen de muur en kijk of er veel vocht wordt geabsorbeerd. Als dit het geval is, kun je het beste voorstrijken met een geschikt voorstrijkmiddel. 

Tijd om te behangen! De Arte Clearpro lijm is ideaal voor het inlijmen van de wand. Maak vervolgens de papieren rug van het behang met een spons vochtig met water. Laat het water 5 10 tot minuten inweken en breng het behang dan tegen de gelijmde wand aan.  

Behang bladeren kopen

Heb je interesse in ons behang met bladeren? Je kunt via onze webshop gemakkelijk en snel je behang bestellen. Wij leveren het behang binnen 3 tot 5 werkdagen.

Neem je liever eerst een kijkje in onze showroom? Dat kan! De deuren van onze winkel in Ermelo staan voor je open om alles rustig te bekijken en eventueel interieuradvies te krijgen. Kom dus vooral naar Astrid & Geurt om inspiratie op te doen. De openingstijden vind je hier.

9 resultaten

Arte Selva Abanico 34001

159,00
(incl. BTW)

Arte Monsoon 2.0 Musa 75004B

149,00
(incl. BTW)

Arte Manila Botanic Linen 64501

149,00
(incl. BTW)

Arte Manila Botanic Rust 64502

149,00
(incl. BTW)

Arte Monsoon 2.0 Sabal 75208A

149,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Tahiti Tropical Leaves TA25052

69,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Tahiti Tropical Leaves TA25054

69,00
(incl. BTW)

Hooked on Walls Tahiti Rubber Tree TA25081

69,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Donkerblauw behang

Wij bieden je diverse collecties donkerblauw behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw donkerblauwe behang van Arte, Elitis, Eijffinger, KEK Amsterdam, BN Wallcoverings en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Grijs behang

Wij bieden je diverse collecties grijs behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw grijze behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.