Behang & Wandbekleding


Behang & Wandbekleding

Behang en wandbekleding voor elke smaak

Ben je op zoek naar een verrassend behang voor op de muur bij jou thuis, maar wil je geen standaard behangrol in huis halen? Dan biedt het assortiment van De Verf en Behang Specialist meer dan genoeg keuze. Of je nu gaat voor een jaren-zestig-interieur, een strakke, moderne look of een romantische sfeer in huis, bij De Verf en Behang Specialist vind je de mooiste behangsoorten van topmerken als Elitis, Arte, Hooked On Walls en vele andere.

Topmerken behang en wandbekleding

Hoogwaardig behang maakt het nóg leuker om je wanden van een nieuwe look te voorzien. Daarom vind je bij De Verf en Behang Specialist uitsluitend topmerken, waar je nog jaren plezier van hebt. Van elk merk, zoals BN Wallcoverings, Arte of Kitchenwalls, zijn meerdere collecties en varianten beschikbaar. Je hebt dus al gauw keuze uit tientallen soorten behang in diverse kleuren!

Jouw behang bestellen

Het voordeel van bestellen bij de Verf en Behang Specialist is dat je dat gewoon vanuit huis kunt doen. Je bladert online eenvoudig door alle merken, collecties en kleuren heen. Wil je liever jouw favoriete behang in het echt bewonderen of advies inwinnen over het juiste type verf en behang voor jouw woning? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Ermelo.

Als je online bestelt, heb je je behang al binnen twee werkdagen in huis. Bij een bestelling ter waarde van 75 euro of meer wordt jouw behang bovendien gratis verzonden.

Toebehoren voor aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij De Verf en Behang Specialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Dit type behang wordt geleverd in acht banen die samen het complete tafereel laten zien na aanbrengen.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige, vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd, is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

  • Breed assortiment aan verf en behang
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf €100 in Nederland en België