Advies

Jouw interieur online samenstellen kan een hele opgave zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed, daarom kunt u ons ook bezoeken in onze fysieke winkel in Ermelo. In de winkel start uw creatieve reis naar een compleet nieuw interieur. 

Ontdek en voel de materialen, vergelijk en combineer met kleurstalen en maak een moodboard samen met een deskundig adviseur. Klaar om uw interieur een upgrade te geven? Kom inspiratie opdoen in de winkel of plan een adviesgesprek in!

Nieuwsgierig wat de professionele stylisten, schilders en stoffeerders van Verf & Behang Specialist voor jou kunnen betekenen? Dat kunnen wij je niet vertellen, dat moet je beleven.

Kosteloos afspraak maken
  • Advies met passie
  • Inspiratievolle locatie
  • De keuze is reuze

Onze winkel

Kom langs voor advies

Ons complete assortiment verf, behang en woningtextiel is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. 

Heeft u al een moodboard gemaakt? Mooi! Dan helpen wij u aan de materialen die uw moodboard tot leven wekt.

Keuzestress? Geen probleem! De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom helpen wij u bij het maken van de juiste keuze voor een interieur waar u zich thuis voelt.

Bezoek onze winkel op de Stationsstraat 75 in Ermelo. Of maak kosteloos een afspraak voor uitgebreid advies. Tot snel!


Inspiratievolle updates

Wit behang

Wij bieden je diverse collecties wit behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw witte behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Lees meer

Grijs behang

Wij bieden je diverse collecties grijs behang waar je jouw woon- of slaapkamer direct mee wilt bekleden. Bestel jouw grijze behang van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked on Walls gemakkelijk online bij de verf en behangspecialist.

Lees meer

Bescherm buitenhout snel en eenvoudig met een crème!

Geef zelf je mooie nieuwe buitenverblijf een prachtige vergrijsde look en wees verzekerd van de beste bescherming. Met de revolutionaire en volledig ecologische Rubio Woodcream behaal je in no-time een professioneel resultaat bij een minimale inspanning. 

Lees meer