Arte Wildwalk wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
44 resultaten

Arte Wildwalk Grant 28000

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Grant 28001

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Grant 28002

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Eden 28010 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Eden 28011 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Eden 28012 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Gallop 28020 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Gallop 28021 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Gallop 28022 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Gallop 28023 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Gallop 28024 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Evora 28030 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Evora 28031 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Evora 28032 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk Evora 28033 (High Gloss Metal Foil)

39,00
(incl. BTW)

Arte Wildwalk wandbekleding

De naam ‘Wildwalk’ zegt het al. Deze Arte collectie is geïnspireerd op een spannende safari in Afrika. Zebraprints, junglebladeren of hoefafdrukken op je muur? Het is allemaal mogelijk met deze collectie van Arte. 

Varianten Arte Wildwalk wandbekleding

In deze collectie van Arte vind je maar liefst acht verschillende uitvoeringen, met figuratieve en abstracte dessins in alle kleurstellingen. Je richt je woon- of slaapkamer in met alle elementen van het Afrikaanse continent, versierd met opvallende metallic elementen. Hieronder vind je een greep uit het assortiment.

Arte Wildwalk Grant

Laat een hele kudde zebra’s los in huis met Arte Wildwalk Grant wandbekleding. Een sierlijk, doorlopend patroon van zebra’s.

Arte Wildwalk Eden

Arte Wildwalk Eden behang is voorzien van metallic accenten waardoor dit behang er extra uit springt aan je muur. Zonlicht of lamplicht geeft op elk moment van de dag een ander effect in je woonkamer met deze wandbekleding. Het dessin doet natuurlijk denken aan een sierlijk tropisch regenwoud en sluit daarmee mooi aan bij de andere behangvarianten uit deze collectie. Verkrijgbaar in drie kleurstellingen.

Arte Wildwalk Gallop

De naam ‘Gallop’ verraadt het al: dit behang brengt een galop van een hele kudde exotische hoefdieren in huis. Door de strakke vormgeving creëer je toch een moderne look met Arte Wildwalk Gallop. Bovendien zijn ook in dit behang metallic accenten verwerkt, voor een extra chique uitstraling.

Arte Wildwalk Evora

Met Arte Wildwalk Evora gooi je het thuis weer over een heel andere boeg. Met dit elegante kurkmotief krijgt elke muur een verrassende en natuurlijke uitstraling, vooral omdat ook hier metallic accenten zijn verwerkt in het behang.

Daarnaast vind je ook Arte Wildwalk Deluxe, Arte Wildwalk Section, Arte Wildwalk Ferox en Arte Wildwalk Noble in dit assortiment. Bekijk en bestel ze online of bezoek onze showroom in Ermelo. 

Verwerkingsadvies

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte Wildwalk wandbekleding, bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan. 

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen