Arte Gitane dessins wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
6 resultaten

Arte Gitane Emperador Spring Bouquet 49500

169,00
(incl. BTW)

Arte Gitane Emperador Folklore 49501

169,00
(incl. BTW)

Arte Gitane Fiori Antichi Warm Greige 49560

189,00
(incl. BTW)

Arte Gitane Fiori Antichi Emerald 49561

189,00
(incl. BTW)

Arte Gitane Tigris Burnt Sienna 49570

189,00
(incl. BTW)

Arte Gitane Tigris White Tiger 49571

189,00
(incl. BTW)

Gitane charmeert door haar uitbundig karakter. Ze neemt je mee op wereldreis van Tibet naar Zimbabwe tot in de prachtige Italiaanse bloemenvelden. Ze speelt met eclectische taferelen en patronen wat haar een wereldse uitstraling geeft. De gevarieerde materialenmix en dito kleurenpallet dragen bij tot een opvallend geheel. Maximalisme heeft geen regels – niets is te gek. En dat is precies wat deze woonstijl zo leuk maakt. Het is bovendien een extensie van je persoonlijkheid. Een karaktervolle muurbekleding met impact? Dat is waar Gitane voor staat!

Emperador

Dit kleurrijk patroon gebaseerd op een handschilderij illustreert een vrolijk tafereel uit het Ottomaanse rijk. Er valt eindeloos veel te ontdekken. De muurbekleding imiteert erg fijne zijde. Een waar statement piece!

Fiori Antichi

Dit verfijnd patroon toont een gedetailleerde, florale print. Het haalt haar inspiratie uit vintage stoffen, welke een rijkelijk gevoel geven. Deze frivole tekening komt tot haar recht door het linneneffect en subtiel metaalaccent.

Tigris

Dit gedurfd dessin illustreert Tibetaanse tijgers op een eclectische wijze. Tijgertapijten zijn in Tibet belangrijk tijdens meditaties en beschermen tegen negativiteit. Het unieke pareltje op linnen schittert omwille van de metaaltoets als basis. Dit zijn subtiele verwijzingen naar de Tibetaanse cultuur.

Arte behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen