KEK Amsterdam Panels Behangrollen

50 resultaten

KEK Golden Age Landscapes 8 sheets WP-614

300,00
(incl. BTW)

KEK Panel Trumpeter Swan PA-001

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Engraved Tree PA-002

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Tropical Landscape PA-003

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Tropical Landscape PA-004

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Golden Age Flowers PA-005

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Het Puttertje PA-006

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Tropical Landscape PA-007

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Tropical Landscape PA-008

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Snowy Heron PA-009

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Banana Tree PA-010

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Louisiana Heron PA-011

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Flamingo PA-012

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Engraved Flowers PA-013

130,00
(incl. BTW)

KEK Panel Palm Trees PA-014

130,00
(incl. BTW)

KEK Amsterdam Panels

Ook zo’n fan van de klassieke, kleurrijke en originele afbeeldingen van KEK Amsterdam? Maar vind je een hele wand vol bloemen of te veel van het goede? Dan zijn de KEK Amsterdam Panels een uitstekende keuze voor jouw inrichting. Met deze handige panelen bekleed je slechts een klein oppervlakte van je muur. Zo laat je de prachtige afbeeldingen van KEK Amsterdam tot leven komen in jouw huis. Bovendien heb je in de collectie panelen nog meer keuze dan in de reguliere collecties van KEK.

KEK Amsterdam Panels: kunst aan de muur

Sommige wandbekleding is zó mooi, die wil je het liefst inlijsten en aan de muur hangen. Goed nieuws, want met de panelen van KEK Amsterdam kan dat. Zo lijst je bijvoorbeeld Het Melkmeisje van Johannes Vermeer in, prachtige boeketten met wilde bloemen, of een mooi Hollands stadsgezicht.

KEK Amsterdam Panels: wilde natuur

Naast de prachtige boeketten, in kleur en zwart-wit, vind je ook andere natuurvoorstellingen. Wat dacht je van de mooie witte zwaan op het water, de wilde bossen met knoestige bomen? Of ga je liever voor een moderner paneel met tropische kamerplanten? Je hebt ruime keuze uit allerlei voorstellingen, met kleurrijke tropische vogels en weelderig groen.

KEK Amsterdam Panels: marmer

Ten slotte kun je ook kiezen voor een marmerprint op de muur. Marmer is helemaal van nu, vooral als je het combineert met lichte, bijpassende kleuren en mooie woonaccessoires met metallic accenten. Je hebt keuze uit vier tinten: grijs, groen, blauw of geel. Elke variant oogt natuurlijk en geeft een bijzondere, rustgevende sfeer aan je inrichting. Kies voor deze versie in je keuken om deze een extra luxe uitstraling te geven.

Toch liever een van deze voorstellingen op muurvullend behang? Of in ronde vorm? Kijk dan bij de collecties KEK Amsterdam Golden Age Flowers, KEK Amsterdam Engraved Landscapes of KEK Amsterdam Engraved Flowers.

Mooi behangen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen