Behang Delfts blauw

Royal Blue
Royal Blue Kek

Wat is Delfts blauw?

Delfts blauw ontstond aan het eind van de 16e eeuw. Het aardewerk werd in die tijd aangeboden als goedkoop alternatief voor het Chinese porselein, ook in de kleuren blauw en wit. Delfts blauw vond zijn oorsprong in Delft, maar werd al gauw bestempeld als typisch Nederlands. Hoewel Delfts blauw in eerste instantie alleen als servies werd gemaakt, is het nu ook verkrijgbaar op andere producten.

Delfts blauw servies

In veel Nederlandse keukens is er wel iets van terug te vinden: Delfts blauw servies. Of het nou een enkel kopje is of een volledig servies, het haalt gelijk een stukje Nederlandse geschiedenis in huis. Het servies is een type faience, een aardewerk dat, nadat het gebakken is in de oven, bedekt wordt met een ondoorzichtige laag wit tinglazuur. 

Delfts keukenbehang

Bij De Verf & Behang Specialist hebben wij Delfts blauw behang in ons assortiment. De KitchenWalls collectie bestaat uit behang dat helemaal in een keuken thuishoort. Hieronder valt ook Delfts blauw behang. Dit is een vliegbehang wat waterdicht, hittebestendig en makkelijk te reinigen is. Daardoor is het ideaal behang voor in de keuken.

KitchenWalls behang

Het behang van KitchenWalls kenmerkt zich door landelijke motieven en tegeldessins. Ook zijn er kleurrijke behangrollen beschikbaar. KitchenWalls behang is, je raadt het al, volledig geschikt voor in de keuken. Het behang is water- en hittebestendig. Geknoeid tijdens het koken? Je neemt het behang gemakkelijk met een natte doek af!

KitchenWalls Delft 1432 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

KEK Royal Blue Flowers III 8 sheets WP-225

300,00
(incl. BTW)

KEK Royal Blue Tiles WP-372

70,00
(incl. BTW)

KEK Royal Blue Plates WP-373

70,00
(incl. BTW)

KEK Circle Small Royal Blue Flowers SC-002

120,00
(incl. BTW)

KitchenWalls Dutch 1419 Keukenbehang

135,00
(incl. BTW)

Meer inspiratie

Kalkverf Mix & Match

Zelf aan de slag met echte kalkverf is nu eenvoudiger dan ooit. Kalkverf is decoratiever dan traditionele verf met een prachtige matte uitstraling en unieke kleurnuances. Deze ecologische verf heeft componenten rechtstreeks uit de natuur. De verflaag is ademend en niet statisch.

Panterprint behang

Stoer en aaibaar: het panterprint behang van Verf & Behang Specialist. Wil je je interieur een exotische look geven en een warme sfeer creëren? Dan is panterprint behang de perfecte toevoeging. Ontdek het panterprint behang van De Verf & Behang Specialist.