Arte Moooi Wallcovering Extinct Animals wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
44 resultaten

Arte Moooi Dwarf Rhino MO2081 Egg Shell

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Blooming Seadragon MO2023 Red

39,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Armoured Boar MO2111 Black/White

139,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Blushing Sloth MO2042 Gold

49,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Blushing Sloth MO2043 Sepia

49,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Blushing Sloth MO2041 Smoke

49,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Blushing Sloth MO2044 Moss

49,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Flying Coral Fish MO2101 Pearl

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Flying Coral Fish MO2102 Poppy

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Flying Coral Fish MO2103 Pacific Blue

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Flying Coral Fish MO2104 Silver Grey

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Dodo Pavone MO2094 Navy

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Dodo Pavone MO2092 Beige

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Dodo Pavone MO2093 Yolk

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Dodo Pavone MO2091 Egg Shell

299,00
(incl. BTW)

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals

Arte heeft zichzelf overtroffen met deze vier varianten van Moooi Menagerie of Extinct Animals. Er valt eindeloos veel te ontdekken op deze wandbekleding, die geprint is op soft-touch textiel. Met Moooi Menagerie of Extinct Animals beschik je dus over muurbekleding op vlies, dat digitaal geprint is. Dat zorgt voor haarscherpe afbeeldingen en eindeloos plezier van deze bijzondere Arte wandbekleding.

Verschillende soorten muurbekleding Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals

Arte geeft de Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals wandbekleding uit in vier verschillende kleurstellingen. Je kunt ze combineren voor een wonderbaarlijk effect, of één van de vier toepassen zoals jij wilt.

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals MO2071 Raven

Liefhebbers van jungletaferelen in de nacht kunnen hun hart ophalen aan de ‘Raven’ versie van deze Arte muurbekleding. De donkere achtergrond laat de jungle prachtig naar voren komen.

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals MO2072 Ivory

Tegen de ivoorkleurige achtegrond komen de junglemotieven van deze variant muurbekleding helemaal tot leven. Samen met ‘Raven’ meest uitbundige versie van alle Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals varianten.

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals MO2073 Cloud

De iets donkerder versie van ‘Ivory’ vind je in de vorm van ‘Cloud’. De achtergrond neigt naar lichtgrijs, precies de kleur van wolken.

Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals MO2074 Curry

Deze variant heeft niet voor niets de naam ‘Curry’. De bruingroene achtergrond doet denken aan een ware jungle in India.

Bezoek onze showroom in Ermelo om deze muurbekleding in het echt te bekijken. We helpen je graag met het uitzoeken van de variant die bij jou past en kunnen je adviseren over bijpassend behang of mooie muurverf. Liever online shoppen? Dat kan ook. Vanaf 75 euro verzenden we jouw bestelling helemaal gratis!

Deze muurbekleding thuis aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax. Voor het aanbrengen van Arte Moooi Menagerie of Extinct Animals muurbekleding bevochtig je de rug van het behang eerst met water. Dit laat je vijf tot tien minuten inwerken voor je het behang aanbrengt. Voor dit type behang raden wij het gebruik van Arte Clearpro behanglijm aan. Je hoeft geen andere techniek te gebruiken dan je normaal doet bij de verwerking van deze muurbekleding van textiel.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen