KEK Amsterdam Hotel Chique Behangrollen

27 resultaten

KEK Hotel Chique New York WP-674

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Tokyo WP-676

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Paris WP-678

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Barcelona WP-680

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Copenhagen WP-681

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Berlin WP-714

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Madrid WP-715

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Stockholm WP-716

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Lisbon WP-717

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Oslo WP-718

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Prague WP-719

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Rome WP-720

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Vienna WP-721

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Monaco WP-722

80,00
(incl. BTW)

KEK Hotel Chique Helsinki WP-723

80,00
(incl. BTW)

KEK Amsterdam Hotel Chique

Hotelkamers in vijfsterrenhotels zijn ervoor gemaakt je in luxe onder te dompelen. Extra zachte handdoeken, luxe beddengoed en een fantastisch uitzicht. Wat wil je nog meer? Met deze wandbekleding uit de collectie KEK Amsterdam Hotel Chique beleef je dat gevoel elke dag, gewoon bij jou thuis. Verkrijgbaar in 9 prachtige kleuren met schitterend marmereffect.

KEK Amsterdam Hotel Chique: warm

Dit luxe behang straalt direct warmte uit. Kies je voor Hotel Chique Miami of Sydney? Dan haal je twee warme kleuren in huis die je bovendien perfect kunt combineren. Okergeel fleurt je interieur op zonder schreeuwerig te worden. Bruin kan altijd en staat prachtig in combinatie met planten en natuurlijke materialen, zoals hout en linnen.

KEK Amsterdam Hotel Chique: donker

Van grijsbruin tot donkerblauw met groene zweem, met deze tinten creëer je direct een mysterieuze look. Extra chic als je je woon- of slaapkamer, bekleed met KEK Amsterdam Hotel Chique, afwerkt met luxe meubilair. Kies in combinatie met KEK Amsterdam Hotel Chique Paris, London of Tokyo voor notenhout, goudkleurige accenten en warm textiel. Of maak juist een verrassend moderne combinatie met lichte tinten en een strakke afwerking, met glazen of metalen accessoires. De keuze is aan jou.

KEK Amsterdam Hotel Chique: pastel

Pasteltinten mogen natuurlijk niet ontbreken in deze luxe basiscollectie van KEK. Je hebt keuze uit drie lichte tinten, variërend van grijs tot roze. Zeer goed met elkaar te combineren. Of gebruik deze wandbekleding in combinatie met lichte, matte muurverf.

Benieuwd naar deze basiscollectie, die allesbehalve basic is? Kom langs in de showroom in Ermelo! Onze medewerkers laten je graag onze uitgebreide collectie zien. Je vindt er niet alleen topkwaliteit wandbekleding van KEK Amsterdam, maar ook van Arte, Elitis, Eijffinger en Hooked On Walls. Of je bestelt gewoon online. Dan wordt jouw favoriete behang al binnen 1 tot 2 dagen bij je thuisbezorgd.

Voorbereiden en aanbrengen

Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Ook dat vind je bij Verf- en Behangspecialist. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.

Behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100
  • Vaste lage prijzen