Behang & Wandbekleding Elitis Behangrollen


Elitis behangrollen

Behang van het wereldbekende Franse merk Elitis bestel je eenvoudig bij de Verf & Behang Specialist. Profiteer van vaste lage prijzen en geniet van het schitterende behang van Elitis. In onze webshop vind je meerdere Elitis collecties terug. Het Elitis behang is uniek van karakter: van moderne ontwerpen tot dierenhuiden. Ook het materiaal verschilt per collectie: van zijde tot bamboe. 

Elitis Anguille Big Croco, Galuchat: beestachtig mooi behang

In deze unieke collectie vind je meerdere soorten behang terug. Kies uit de volgende soorten behang:

  • Elitis Big Croco: behang gebaseerd op krokodillenleer
  • Elitis Anguille: behang gebaseerd op palingleer
  • Elitis Galuchat: behang gebaseerd op de structuur van een rog

Elitis Glass: behang met mozaïek

De Elitis Glass collectie is glashelder: schitterend behang met unieke vormen van mozaïek. Deze structuur is uitermate geschikt voor grote ruimtes zoals restaurants, winkels en hotels. In deze collectie vind je naast een vast patroon ook een unieke patronen terug met bijvoorbeeld bloemen.

Elitis Parade: behang met Oosterse tinten

De Elitis Parade collectie heeft de mooie vormen van mozaïek. De collectie bestaat uit vinyl behangpapier. In deze collectie vind je eigenzinnige patronen terug. Deze collectie komt een beetje Oosters over. Wat dit behang uniek maakt zijn de subtiele accenten van goud en zilver, de fleurige decoraties en indrukwekkende diepe kleuren.

Elitis Memoires: behang waar je het warm van krijgt

De Elitis Memoires collectie is erg geliefd onder consumenten en de zakelijke markt. Dit populaire behang heeft een unieke vachtstructuur. De diverse ontwerpen geven een warm gevoel. In de Elitis Memoires collectie vindt je de vachtstructuren van zebra’s, panters en tijgers terug.

Eltis Indomptee: fijn behang met bijzonder reliëf

Behang uit de Elitis Indomptee collectie heeft een bijzonder reliëf waardoor het behang tot leven komt. De kleuren, fijne nuances en kleurcombinaties geven de muren een aaibaar karakter. Dit behang is een echte blikkenvanger voor het interieur in je woning of pand.

Elitis Eldorado: behang gebaseerd op natuurlijk materiaal

De Elitis Eldorado collectie is gebaseerd op natuurlijke en ruwe materialen. Het behang heeft unieke patronen en het vinyl is dan ook rijk aan structuur waardoor het behang als het ware tot leven komt. Dit behang is rijk aan reliëf en heeft een rijk en realistisch effect.

Elitis behang bij de Verf & Behang Specialist

  • Veilig betalen: iDeal, PayPal & BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België
  • Vaste lage prijzen