Arte Cobra wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
32 resultaten

Arte Cobra CA56

69,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA45

99,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA46

99,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA51

69,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA52

69,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA53

69,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA54

69,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA55

69,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA63

59,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA66

59,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA65

59,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA64

59,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA61

59,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA57

69,00
(incl. BTW)

Arte Cobra CA44

99,00
(incl. BTW)

Dierlijk behang met de Cobra collectie

Slangen zijn bijzondere wezens die ontzettend mooi kunnen zijn dankzij de kleuren van hun schubben. Daarmee kunnen ze zich in hun omgeving camoufleren en dankzij de vele verschillende kleurcombinaties, zien ze er altijd indrukwekkend uit. Deze dieren vormen voor Arte de inspiratie van de Cobra collectie, die de kleurstelling van slangen als uitgangspunt neemt en daar een schitterende behanglijn mee ontwikkeld heeft. Deze kun je bij de Verf & Behang Specialist online bestellen.

Allerlei soorten

De Cobra collectie omvat 32 verschillende soorten behang en allemaal zijn ze geïnspireerd door de huid van de slang. Dit in een minimalistische vorm, maar ook in een meer excessieve vorm, waardoor de Cobra lijn heel erg gevarieerd is, wat voor prachtige opties zorgt. De samenstelling met verschillende kleuren en motieven zorgt voor een gevarieerde waaier aan keuzes. Zo zijn de motieven op de ene Cobra soort beter zichtbaar dan op de ander, maar het zal nooit teveel overheersen.

Dat samen met de diverse kleuren die in deze collectie aangetroffen worden, zorgt voor een behangsoort die zeer breed toepasbaar is. Sommige varianten zijn ook voorzien van een lichte glinstering, wat het bij avondlicht ontzettend mooi maakt. Maar weet dat het nooit overheerst. Het blinkt uit door de juiste finishing touch die het aan je interieur geeft en dat op z’n eigen manier. Dat is de Cobra behanglijn in het kort en je kunt alle varianten in onze webshop bestellen.

Kom het Cobra behang bekijken

Is het moeilijk om op basis van onze webshop een keuze te maken in welke behangvariant van Cobra de juiste is? Weet dat je ook altijd even bij ons in de showroom langs kunt komen. Hier kun je het behang nog beter bekijken en ook met elkaar vergelijken. Daarnaast adviseren we je graag op persoonlijk vlak in de beste keuze, zodat je veel plezier van het behang hebt nadat het eenmaal hangt. Vragen? Neem contact met ons op.

Bestel je het Cobra behang online? Vergeet dan niet om de juiste behanglijm mee te bestellen. Daarvoor is de Arte Clearpro behanglijm de juiste keuze. Verschillende varianten kun je hier vinden en informeer bij onze experts hoe je het Cobra behang op de juiste manier kunt behangen.

  • Voorraadartikelen voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Advies nodig? Bel met onze interieurspecialisten!
  • Gratis bezorgd vanaf € 100 in Nederland en België