Arte Decors & Panoramiques wandbekleding

Op zoek naar verf en schildermaterialen voor jouw creatieve hobby?
Bekijk het assortiment op verfze.nl
64 resultaten

Arte Decors & Panoramiques Ciel Tropical 97650

2.949,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Ciel Tropical 97651

2.949,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Ciel Tropical 97652

2.949,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Les Songes Toscans 97520

2.699,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Les Songes Toscans 97521

2.699,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Les Mystères de Madagascar 97530

2.699,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Les Mystères de Madagascar 97531

2.699,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Le Jardin Mystique 97550

2.499,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Le Jardin Mystique 97551

2.499,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Secret Silhouettes 97720

2.699,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Secret Silhouettes 97721

2.699,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Hills of Sapa 97590

2.499,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Hills of Sapa 97591

2.499,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Valle de Vinales 97710

1.599,00
(incl. BTW)

Arte Decors & Panoramiques Valle de Vinales 97711

1.599,00
(incl. BTW)

Elk panorama of decor dompelt je onder in een feeëriek of intrigerend verhaal. Niet enkel de tekening spreekt tot de verbeelding, ook het gebruikte materiaal is verrassend. Van fluweelzachte zijdelooks en bouclé stoffen tot gesofistikeerde linnen-effecten.

De handgeschilderde taferelen van de "Panoramiques" zijn artistieke pareltjes en bestaan steeds uit meerdere stroken die samen één panoramisch geheel vormen. "Décors" zijn uitbundige afbeeldingen en betekenen een statement aan de muur. Deze eye-catchers zijn per lopende meter te verkrijgen, eenvoudig toepasbaar in elke ruimte.

Flamencos Andinos

Dit frivool decor toont een groep sierlijke flamingo’s. De uitgebalanceerde kleuren in combinatie met natuurlijk geweven jute geven het flamboyante geheel een rustige toets.

Mythologie Grecque

Deze niet-alledaagse muurbekleding in geweven jute neemt je mee naar het rijkelijke verleden van de Grieken met statige tempels en ondoorgrondelijke mythes. De monochrome tekening is geïnspireerd op de bekende, romantische stijl van toile de Jouy.

Odisha Dance

Odisha Dance toont de eeuwenoude traditionele, Indiase dans. Ze ademt ritme en uitbundigheid. Dit handgeschilderd tafereel is vertaald naar textiel met linnen look.

Java

Een uitbundig botanisch design van tropische bladeren met het gevoel van een handgeschilderde muurbekleding. Gedrukt in levendige kleuren op een fil-à-fil van jutedraden. Deze geven een ongekende diepte en bijzonder natuurlijk aspect aan de muur.

Milk and Honey

Een paradijselijk tafereel dat heerlijk doet wegdromen. Kolibries, papegaaien en aapjes leven harmonieus samen in het land van melk en honing. Dit panorama is geprint op een look van perkamentpapier voor een niet te evenaren vintage-effect.

Ciel Tropical

Ciel Tropical toont een surrealistische skyline van de tropische jungle. Dit uitbundig panorama is gemaakt van ultrazachte velvetstof en geeft je interieur een exclusieve uitstraling met overvloed aan luxe.

Les Mystères de Madagascar

Een unieke plaats op aarde. Van canyons tot prachtig parelwitte stranden, het mysterieuze eiland in de Indische oceaan spreekt eindeloos tot de verbeelding. De verschillende geografische en etnische invloeden kenmerken Madagascar. Deze grote diversiteit weerspiegelt zich in dit panorama met een grof linnen-effect.

Les Songes Toscans

Songes toont een Toscaans landschap in een dromerige fantasiewereld. Dit panorama in chenille finish spreekt tot de verbeelding dankzij haar zachte vormen. De cipressen, een typerend symbool van de Italiaanse natuur, zorgen voor een liftend, verticaal effect.

Le Jardin Mystique

Een afbeelding van dit handgeschilderd landschap toont de gouden ochtendstond tegen een mistig bosdecor. Laat je betoveren door deze mysterieuze zonsopgang in een zijdelook afwerking.

Blooming Pineapple

Tropische bloemen en planten zoals Zuid-Afrikaanse suikerbos (sugar bush), luipaardbloem (leopard lily) en een bloeiende ananas nemen je mee op een exotische reis.

Pavartina

Pavartina illustreert verschillende edelstenen via een dwarsdoorsnede. De lagen tonen een geologisch proces van duizenden jaren. Dit unieke motief is afgewerkt in een elegante satijnlook.

Wonderwoods

Wonderwoods toont een sprookjesachtig jachttafereel geprint op een zachte imitatievacht. Ontdek in dit speels panorama honden, herten, kraanvogels en feeërieke bomen.

All'ombra Dei Cipressi

Dit decor illustreert een Toscaans landschap met glooiende vormen. De afwerking in fluweelzachte chenille maakt het plaatje compleet.

Les Grenouilles de Chavroches

Een speelse tekening van een familie kikkers. Het neemt je mee naar een prachtige fantasiewereld waar zij alleen vertoeven. Dit dromerige patroon is afgewerkt in een luxueuze satijnlook.

Bird of Paradise

In bloei kenmerkt de paradijsvogelplant zich door zijn uitbundige kleuren. De kleuren van de bladeren van deze Zuid-Afrikaanse plant zijn daarentegen diepgroen. De uitvergrootte print van deze handgeschilderde bladeren intrigeert door zijn eenvoud en subtiele afwerking in fijn linneneffect.

Palafitas Amazonia

Geïnspireerd op Franse “toile de jouy”; romantische, fleurige en lieflijke taferelen in rood of blauw op witte achtergronden. Palafitas interpreteert deze stijl van textielbedrukking op een geheel vernieuwende manier en neemt je mee naar mysterieuze paalwoningen in het Braziliaans regenwoud.

Hills of Sapa

Oosters tafereel in de rijstvelden van Sapa. Deze Vietnamese regio staat bekend om zijn duizenden rijstterrassen die de valleien inpalmen. Deze handgeschilderde scene is geprint op een basis met een dupion zijdelook.

  • Breed assortiment aan verf en behang
  • Veilig betalen met iDeal, PayPal en BanContact
  • Gratis bezorgd vanaf €100 in Nederland en België